Ukrainian Calgary
-
Мен бойдокмун, кимге керек болсо мага жазгыла
-
Stupid Indian !!
-
Привіт. Мене звати Альона. Я сертифікований перукар стиліст з України з досвідом роботи. Надаю такі послуги: - фарбування вашою фарбою (мийка+сушка) - 80$; - кератинове випрямлення волосся від 120 $ (залежить від довжини волосся); - нарощування волосся капсульне італійським методом, ціна роботи від 250 $ (залежить від кількості волосся) - навчаю нарощуванню волосся - 400 $ за 6 годин навчання. #фарбування #перукар #Калгарі #нарощування #кератин Локація Калгарі, SW Буду рада знайомству.
-
В реджестри
-
Сдается Таун Хаус . Район Дир Фут 2 комнаты , ванная , прачечная и паркинг место под домом . Хороший спокойный район , рядом магазины и 5 минут ходьбы к автобусной остановки . Дом плотностью с мебелью / заезжайте и живите . Есть посуда и на заднем дворе беседка . Цена 2000 $ утилити входят в стоимость . Свободная с 1 октября .
-
✅Our moving company 👌💪is engaged in the delivery and transportation of goods, including: delivery of furniture 🛏️🛋️, household appliances (washer, dryer, fridge),apartment moves🤩, a predisposition to work👌💪accuracy and trust 😎☺️Quickly, efficiently and beautiful ✨🏎️ 📱825-558-0126📱 ☎️825-454-0127☎️
-
Доброго дня! Виготовляю пельмені та вареники власного виробництва, ручне ліплення 100% натуральний склад. Начинку/фарш можете обрати самі: Пельмені - свинина, яловичина, курячий (20$ за 1кг) Вареники - картопля, сир (18$ за 1кг) Для замовлення або питань пишіть в особисті Всім з радістю відповім!) 📍Можлива доставка до вашого дому - 10$ Але якщо замовлення більше 5 кг - ДОСТАВКА БЕЗКОШТОВНА Також можливий особистий відбір CALGARY SOUTHLAND 9680 Bonaventure Dr SE (Поблизу Walmart)
-
Мы просто обменяли укр права, по месту оплатили за пластик и проверили зрение. За польские не скажу
-
Дякую