Ukrainian Calgary
-
Друзі, всім привіт! В зв'язку з переїздом в інше місто ТЕРМІНОВО, перездаємо чудові апартаменти в чудовому районі Arbour Lake. Це 3 спальні кімнати, 2 ванні кімнати, велика зала та кухня, також є велике загорожене патіо з виходом на газон (перший поверх). Територія цього комплексу закрита по периметру (крім двох в'їздів у загальний двір). Є підземний паркінг з власним паркомісцем та окрема будівля для велосипедів, самокатів, скутерів і мотоциклів. Тихе і спокійне місце. Добрі і тихі сусіди. Поруч станція С-трейн Crowfoot, автобусні зупинки та багато - багато магазинів, банків, фастфудів і решта всього для комфортного проживання. Школи, садочки, бібліотека в пішій доступності. Також, поруч є доступне до використання приватне озеро яке функціонує цілорічно (літом пляж, каякін, рибалка і тд, взимку - хокей, коньки і тд. організовуються різні свята і активності). Адреса: 102, 55 Arbour Grove Close NW. Ціна 2650+електрика. Хто зацікавлений, пишіть мені в особисті повідомлення або дзвоніть (403)9886794 і я повідомлю лендлорда. Далі з ним напряму.
-
Ааа, зараз все трохи по іншому з цим , зрозуміло
-
на сайті поліції є розділ, де можна залити його фото і описати ситуацію - що він пропагандує смерті українців, саме це їх підштовхне до того, щоб з ним розібратися
-
може він не знає, що він наліпив) думаю, до кінцевої не доїде
-
хвора ображена недолюдина. тим паче можете звертатися до поліції, вони охоче з цим допомагають!
-
-
бо вони самі не дуже розуміють символіку, зетки і тд. але це працівник поліції нам сказав, ми питали, як з такими поступати
-
Зрозуміло, відпишу Вам в приват
-
А бенефіти,де можна взяти? Ми прїхали два дні тому,і ще не все знаємо( дякую
-
Всіх небайдужих прошу допомоги Всі підтверджуючі документи знаходиться за посиланням в профілі в описі. Дякую за увагу🙏🇺🇦 Реквізити: 4149500018190382 UA293808050000000262019408078 Mazur Anastasia PayPal [email protected]
-
Всім доброго вечора, підьсавжіть може в когось траплявся такий випадок, я отримала пітвердження food bank але мені не приїшов «Кюркод» може у вас траплялась така ситуація ?
-
Все залежить від вашого випадку, якщо це дійсно surgery, тобто складний випадок, то бенефіти можуть і не покрити, а можуть частково. У моєї знайомої видалення коштувало - 1500, бенефіти та страховка з роботи, показувала одразу і те і те, покрили лише 400