Ukrainian Calgary
-
Всім привіт, хто знає який є засіп проти високої температури ?
-
London Square Dental Centre тут приймають бенефіти, це NE А так просто зателефонуйте тим клінікам, які поряд з Вами і уточніть чи приймають бенефіти)
-
Добрий день ! Продаю UGG . Нові , розмір 8(39) 100 CAD
-
В бібліотеці, або онлайн Потібно заповнити заявку ( там Вам дадуть, взяти бенефіти або лист від соцпрацівника, ід чи паспорт і невпевнена чи треба wp)
-
В группе уже спрашивали за это, поиск в помощь
-
Добрий день.Підкажіть будь ласка де можна зробити файрентрі,і що для цього потрібно? Дякую дуже!
-
Добрий день Кому потрібні гривні на українській карті в обмін на канадські долари. Будь яка сума
-
Можна більш детально?
-
Во первых все очки у них без ценников. Цены они придумывают на ходу и в 10 раз дороже, чем в интернете. Спишут с вас все бенефиты под ноль, ещё и сверху деньги потребуют и выдадут в замен какашку. Если скажете, что есть рабочая страховка, то и её обнулят без спроса Пока я с ними ругалась час, то в клинику пришли ещё 3 укр семьи и все были не довольны качеством очков А вообще уже много отзывов есть об этой клинике Поэтому вот так вот в личку её и рекомендуют Это у них маркетинг такой)
-
Urgent Recruitment Online Job Promoter Daily settlement of wages Daily wage 20---$50 Have long-term collaborators You can consult via private message
-
Я ,мама синочка Назара. Зовсім недавно ми дізналися про наш страшний діагноз який поділив наше життя на ДО і ПІСЛЯ. У дитини спочатку була підозра на апендицит. Потім ми здали аналізи і виявилося що в нього це лейкоз ( рак крові) який вже був в загостренній формі. Тепер його чекає довге лікування хімією.Будь ласка хто скільки сможет кожна грн дуже важлива. Реквізити: 4149500018190382 UA293808050000000262019408078 Mazur Anastasia PayPal [email protected] Дякую за увагу🙏🇺🇦
-
Я ,мама синочка Назара. Зовсім недавно ми дізналися про наш страшний діагноз який поділив наше життя на ДО і ПІСЛЯ. У дитини спочатку була підозра на апендицит. Потім ми здали аналізи і виявилося що в нього це лейкоз ( рак крові) який вже був в загостренній формі. Тепер його чекає довге лікування хімією.Будь ласка хто скільки сможет кожна грн дуже важлива. Реквізити: 4149500018190382 UA293808050000000262019408078 Mazur Anastasia PayPal mazurnastyat Дякую за увагу🙏🇺🇦