Ukrainian Calgary
-
Дешевше в Мексику злітати вже, відпочити і видалити
-
Це взагалі капець..такої суми я ще не чула за зуб мудрості
-
Вітаю! Працюю в WOW Mobile Зараз маємо знижки на телефони 📱Samsung S23 128GB знижка 71% Пишіть у приват або завітайте Southcentre Mall 100 Anderson Rd SE, Calgary, AB T2J 3V1 WOW mobile boutique (біля Shoppers)
-
Блін, те відчуття, коли в Україні видаляла зуби за 3500 грн за 3 зуба, а тут 3800$ лише за один😢
-
Ну в мене як раз випадок, що треба було різати і видаляти, бо в подальшому були б проблеми зі всією щелепою і сильніші головні болі. Але там блін два лікаря працювала і 3 години десь і уколів 5 було анестезії, тому напевно і така ціна. Але я тут знала, що дорого, але щоб настільки😢
-
При тому, що і сервіс тут буває не найкращий як і спеціалісти, і з щелепою у багатьох потім проблеми були, і інфекції заносили..
-
В мене чоловік складний мудрості видаляв за 700 грн)))
-
Це не про Канаду..як казав Буданов «увы». Принаймні до стоматолога потрапити можна..якщо гроші є))
-
📢 ВІЛЬНІ ВАКАНСІЇ 📢 CALGARY 👨🍳 Повари 🍽 Офіціанти 👷 Будівельники 📦 Працівники складів 🏭 Працівники на виробництво Деталі за телефоном 📲 403 237 5741 Телефонуйте і запитуйте Станіслава, він розмовляє українською та російською мовами, розповість всі деталі.
-
Хотите увеличить количество продаж? Тогда вам к нам. Tanasiichuk Agency 🔹Продвигаем малые и средние бизнесы в социальных медиа. 🔸Настраиваем таргетированную рекламу 🔹Приводим постоянных клиентов 🔸Создаем фирменный стиль бренда 🔹Разработка логотипов / Motion Design 🔸Ведение страниц в соц.сетях 🔹Одноразовое создание визуальной концепции 9-21 пост/упаковка профиля 🔸создание чат-бота По консультации пишите в личные сообщения⬇️