Ukrainian Calgary
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка хто летів WestJet'ом до Канади або з Канади до Європи з немовлям та з коляскою. Які розміри коляски потрібні щоб її взяли безпосередньо до багажу літака перед посадкою на борт? Не в середину літака, а перед самим трапом. Дякую
-
І мені, будь ласка.
-
Мені сказали що чекати відповідь по страховці 4-6 тижнів 🥲.
-
Добрий веір всім є тут люди які гарно знають Анг мову я не можу знайти к називається ця ферхня лента фара на мою машину хто може допомогти?
-
Привіт! З 1-го жовтня буде вільна кімната у таунхаусі з окремою ванною кімнатою. Будинок є новим і затишним, розташований в чудовому районі NW Evanscrest Park. Власник віддає перевагу оренді дівчині/жінці, або сімейній парі. Оренда коштує 900$ для особи, включаючи комунальні послуги. (Для пари ціна договірна) Кому цікаво напишіть мені, надішлю вам фото. Гарного вечора😊
-
Шукаю роботу, мені 28 років. Маю досвід на будівництві. Розглядаю щось по типу монтажу гіпсокартону, каркасних будинків (вмію читати креслення). Також розгляну роботу на складі, мувінг і т.д. Права канадського зразку є, авто куплю найближчим часом. Англійська на початковому рівні, активно займаюсь з репетиторами.
-
Kinjo sushi
-
Grassi Lakes, наскільки я бачу, це Canmore
-
Ми з родиною брали декілька разів Kinjo Sushi and Grill - особисто нам сподобалося