Ukrainian Calgary
-
Продам PS 4 Slim 1TB, в отличном состоянии,в комплекте зарядное устройство, джойстик и чехлы 200$
-
Привіт! З 1-го жовтня буде вільна кімната у таунхаусі з окремою ванною кімнатою. Будинок є новим і затишним, розташований в чудовому районі NW Evanscrest Park. Власник віддає перевагу оренді дівчині/жінці, або сімейній парі. Оренда коштує 900$ для особи, включаючи комунальні послуги. (Для пари ціна договірна) Кому цікаво напишіть мені, надішлю вам фото. Гарного вечора😊
-
Шукаю роботу, мені 28 років. Маю досвід на будівництві. Розглядаю щось по типу монтажу гіпсокартону, каркасних будинків (вмію читати креслення). Також розгляну роботу на складі, мувінг і т.д. Права канадського зразку є, авто куплю найближчим часом. Англійська на початковому рівні, активно займаюсь з репетиторами.
-
Kinjo sushi
-
Так, все вірно
-
Grassi Lakes, наскільки я бачу, це Canmore
-
так це виглядає дуже супер:))
-
Що за локація?
-
Ми з родиною брали декілька разів Kinjo Sushi and Grill - особисто нам сподобалося
-
Це не банф, був там 2 тижні тому, гарно
-
Подскажите пожалуйста где в Калгари есть нормальные вкусные суши как у нас в Украине , хотя бы похожее на это) Можно и доставка и самовывоз Благодарю!!! Хочу семье приятно сделать вечером, есть повод! 🙏👍
-
Это конечно в другую сторону но тож красиво
-
Вот например
-
о круто, если найдешь вдруг, то было б круто
-
Там много разных водопадов и парков рядом, где то видела в инст, могу позже скинуть если найду в сохраненных
-
а куда за город (кроме банф)?
-
Вообще самый шик это за городом как по мне
-
да да это уже в списке:))
-
Heritage park говорят хороший Но еще рекомендую, поехать в город банф, эт недалеко, там природа и красотища, есть еще Лейк Луис тож относительно не далеко, ездят туда автобусы
-
Доброго дня:) ми плануємо відвідати Калгарі через два дні, хто може порадити куду можно поїхати? в мене є такий список - хто де був?
30 Jan 2023, 02:45
15886/36314
26 minutes ago