Ukrainian Calgary
-
На маркетплейсі ще гляньте)
-
Ніхто сьогодні футбол ніде не грає? Хотів би побігати
-
Вітаю, брали такого розміру в икеа
-
Вітаю. Шукаю фотографа зі своїм авто на виїзну фотосесією для пари. Локація заповідник Баннф, Альберта. Планована дата для фотосесії - кінець травня початок червня 2024. Приблизно 3 дні(фактор погоди, доступності локації тощо). Якщо фотограф має можливість зробити відео/фото зйомку з дрона - буде додатковим плюсом. Ціна - договірна(назвіть свої умови та сумму). Додатково - подробиці в приватні повідомлення. Дякую за увагу, Дмитро.
-
Паспорт з вклеєною візою.
-
Друзі доброго дня. Мій орендодавець пропонує мені ось такий спосіб сплати за його апартаменти. Тобто я маю перед тим як їх подивитись сплатити, і якщо вони мені не понравляться він повертає мені кошти. Чи це розвод? "As I've said in my previous email, I will rent the apartment through Airbnb. I don't know if you have used Airbnb before I will make the Airbnb listing today, and you will receive an email from Airbnb once it's done. Once you receive it you will need to block your dates and complete the payment for your reservation within 24 hours. If it's something you don't like, or if the apartment isn't as described, you will receive a full refund with no further questions in 24 hours, but I'm sure you will love my apartment and this will not happen. On the move-in day, you will meet with an Airbnb agent in front of the apartment, he/she will give you the keys and show you the apartment."
-
Всім привіт) Можливо комусь треба укр гривні на картку в обмін на канадські долари? По курсу банка, без комісій. Не спам, просто хочемо все звести в канадські долари, а гривня просто лежить.
-
Я думаю деньги перед просмотром это мошенники.
-
100%. Airbnb бронируется с приложения-что это значит, не понравится-вернут деньги) такого не бывает)
-
Добрий день. Можете будь ласка розповісти процедуру подавання на туристичну візу Англії для українців в Калгарі?… дякую
-
Кто хочет в канадский чат «Курилка» для общения молодёжи? Пишите в лс скину ссылку