Ukrainian Calgary
-
Я думаю деньги перед просмотром это мошенники.
-
100%. Airbnb бронируется с приложения-что это значит, не понравится-вернут деньги) такого не бывает)
-
Добрий день. Можете будь ласка розповісти процедуру подавання на туристичну візу Англії для українців в Калгарі?… дякую
-
Кто хочет в канадский чат «Курилка» для общения молодёжи? Пишите в лс скину ссылку
-
Всем Привет . На воскресенье едим на Лейк Луис плавать на каяках . Есть пару мест. Больше информации в лс
-
Привіт мене звати Вікторія,пропоную свої послуги перукаря,в салоні,де я працюю ви можете отримати стрижку з всима засобами по догляду і укладка в комплекті з стайлінгом або стрижку і кучері за ціною стрижки,вартість жіночої стрижки 50-65₴ Також чоловіча стрижка -30₴ Фарбування коренів волосся+емульгація по довжині фарбою+укладка або кучері-80₴ Фарбування коренів + тонування волосся по довжині -100-110₴ також в комплекті з укладкою або кучері. Ласкаво просимо,чекаю на зустріч з вами за адресою 212 321 6 Ave.SW,Hair Styling & Estheties
-
Нова пошта
-
Ви можете тут розраховуватися укр карткою. Мені кажеться виходить дешевше!
-
Добрий день. Можете будь ласка розповісти процедуру подавання на туристичну візу Англії для українців в Калгарі?… дякую
-
Мені в тому то і справа, що потрібен кеш, саме канадські долари, тому і шукаю кому потрібні укр гривні)
-
Доброго дня) Потрібна жінка/дівчина на роботу, прибирання номерів в готелі Обовʼязкова умова - працювати на вихідних Потрібне уміння - якісно та швидко прибирати) У готелі вже працюють багато українців, які гарно себе зарекомендували За деталями звертайтеся в приватні повідомлення)
-
Доброго дня, шукаю житло квартиру однокімнатну Хто можливо може допомогти або перездає напишіть🙂гарного дня усім
-
За посиланням на apple store?))) Чи ви робите знижки?)
-
Вітаю! Від сьогодні можна замовити iPhone 15! За деталями пишіть у приват.
-
Привіт всім 🤚 Чи збираєтесь ви десь на 17th avenue за кавою поспілкуватися і провести цікаво час ☕️? Всім гарних вихідних !