Ukrainian Calgary
-
‼️ Даю цікаві та корисні уроки дітям з розробки додатків, ігор, анімації та сайтів‼️ Дитина отримає необхідні навички та зможе застосовувати їх. Також поділюся безкоштовним навчанням за програмами на основі штучного інтелекту. Хто хоче, пишіть, все відправлю👌🏻
-
Пожалуйста пропустите пост! ВНИМАНИЕ!!! Розыскивается полицией за нанесение серьёзных травм ножом. Человек пытается снять жильё, комнату, койко-место. Живёт некоторое время, а после разговоров об оплате - бьёт людей ножом и скрывается! Человек ОПАСЕН! Полиция уже имеет информацию по трём эпизодам! Рост примерно 195 см. Предупредите своих друзей и родных. Паспорт он потерял после последнего инцидента, на съёмной квартире в центре Калгари, 2 дня назад.
-
Для замовлення чекаю Вас в пп.
-
Доброго дня! Виготовляю пельмені та вареники власного виробництва, ручне ліплення 100% натуральний склад. Начинку/фарш можете обрати самі: Пельмені - свинина, яловичина, курячий (20$ за 1кг) Вареники - картопля (18$ за 1кг) сир (20$ за 1кг) Для замовлення або питань пишіть в особисті Всім з радістю відповім!) 📍Можлива доставка до вашого дому - 10$ Але якщо замовлення більше 5 кг - ДОСТАВКА БЕЗКОШТОВНА Також можливий особистий відбір CALGARY SOUTHLAND 9680 Bonaventure Dr SE (Поблизу Walmart)
-
Доброго дня. Цікаво. Є питання. Які саме програми на основі штучного інтелекту?
-
Вітаю, шановне панство! Вже написала де тільки можна, напишу і тут. Раптом пощастить))Ми з сином прилітаємо у Калгарі 28.09 та шукаємо host family. Ми адекватні та виховані, з нами жодних проблем не буде. Дуже просимо прихистити хоча б на короткий термін. Можливо, хтось може допомогти або знає людей, які цим займаються. Будемо безмежно вдячні!🌺
-
У мене нещодавно була така ситуація, дивилась квартиру , сподобалась, він мені потім написав щоб я відправила йому 500$ як би то завдаток, але ж я сказала , що мені потрібен договір оренди і одразу сплачу депозит і за місяць наперед, але ж він наполягав на своєму та переконував, що поверне гроші . Я проконсультувалася у адвоката. І той сказав, якщо документа не має і не знаєте людину особисто , то гарантувати повернення коштів не можна. Ось так може комусь знадобиться. То я від квартири відмовилась .
-
Добрий вечір. Чи хтось нещодавно отримував fair entry? Що потрібно ? Дякую дуже
-
А де це можна вписувати? Дякую
-
Дякую А там можна вибирати,якщо не їсиш мʼяса?
-
Це якщо ви на машині, то вони цю тачку доводять прям до машини, якщо пішки пришли, то заходити в приміщення і там вже вам все привезут на тачці вигружаєте її потім або в таксі, або по сумках і в автобус) і по часу там не сильно важливо, головне в той день прийти.
-
Такси можно, когда забирал видел что так делали. Но я не уверен)