Ukrainian Calgary
-
У мене нещодавно була така ситуація, дивилась квартиру , сподобалась, він мені потім написав щоб я відправила йому 500$ як би то завдаток, але ж я сказала , що мені потрібен договір оренди і одразу сплачу депозит і за місяць наперед, але ж він наполягав на своєму та переконував, що поверне гроші . Я проконсультувалася у адвоката. І той сказав, якщо документа не має і не знаєте людину особисто , то гарантувати повернення коштів не можна. Ось так може комусь знадобиться. То я від квартири відмовилась .
-
Добрий вечір. Чи хтось нещодавно отримував fair entry? Що потрібно ? Дякую дуже
-
А де це можна вписувати? Дякую
-
Дякую А там можна вибирати,якщо не їсиш мʼяса?
-
Це якщо ви на машині, то вони цю тачку доводять прям до машини, якщо пішки пришли, то заходити в приміщення і там вже вам все привезут на тачці вигружаєте її потім або в таксі, або по сумках і в автобус) і по часу там не сильно важливо, головне в той день прийти.
-
Такси можно, когда забирал видел что так делали. Но я не уверен)
-
Добрий день. Хотів запитати за фудбанк. Там потрібно обов’язково бути на машині? Бо читав в мейлі,що не виходьте з машини раніше часу
-
Хтось робе бентотортики? Яка вартість?
-
Доброго дня, у шопі де я працюю потрібні механіки с досвідом роботи. в обов'язки входить: робити технічну інспекцію , заміна різнамонітних елементів авто, вміння робити розвал-сходження та шиномантаж буде гарним плюсом. Бажано знати назву з.ч. англійськоїю, також робота виконується за допомогою вашого інструменту. Owner має два шопи- один близько від зупинки Heritage, інший Chinook. Заробітна плата після співбесіди, старт від 22$/год. два рази на місяць, офіційно оформлення та бенефіти після пробного періоду 3 міс. Телефонуйте або відсилайте резюме 4032583030 , [email protected] Calgary
-
Наберіть мене)))
-
Це напруга. А потужність 2000
-
Теж 220-240
-
Секундочка
-
Гриль гріє,але дуже повільно Кавова машина вибиває помилку
-
Гриль?)