Ukrainian Calgary
-
Робила страховку дому, досить бюджетно вийшло. На дім в 1500 sq ft всього 21$. Легко оформити, питання і зразу варіанти відповідей. Нікуди йти не потрібно)Кому цікаво поділюсь в приваті🤗
-
Продам гірський велосипед Всі амортизатори працюють В хорошому стані Ціна 120
-
Продам велосипед з алюмінієвою рамою В хорошому стані Ціна 200
-
Хто хоче провести цікаво вечір, приходьте сьогодні на International Meetings 7pm-10pm. Location 213 10 Ave SW, Greta Bar
-
Доброго дня , підкажіть будь-ласка , чи хтось користувався послугами цього сайту ? Які варунки і відгуки ? Дякую величезне заздалегідь www.rentfaster.ca/ab/calgary/rentals/?l=11,51.0458,-114.0575&price_max=1700&type=Apartment&type=Condo%20Unit&type=Loft&beds=1&beds=1%20%2B%20Den&pet=Cats&lease_term=Long%20Term&novacancy=1&limit=49,54
-
Доброго дня шукаю Квартиру з 1 Жовтня, хто можливо щось знає пишіть, дякую гарного дня
-
Я купила тут.
-
Дякую вам 🙏🏻
-
Вам потрібно самому шукати інформацію, її багато і залежить від провінції. Люди роками вчаться тут, аби могли легалізувати свої дипломи, потім іспити. Це дорого. Шукайте медичну якусь групу експатів в ФБ може, там буде більше інформації. Зараз, можливо, є сенс спробувати здати іспит на асистента стоматолога чи гігієніста, вивчати систему і отримати можливість працювати десь в медичній сфері
-
Доброго дня всім! Мій чоловік шукає роботу, робітник складу, чи оператор форкліфту (канадська ліцензія є, досвід є й на складі й на форкліфті) Англійська мінімальна, зараз ходить до викладача, вже трохи краще розмовляє Якщо тут є ті хто працює на складах та у вас є контакти/вакансії, або будь-яка корисна інформація, напишіть будь ласка мені в приватні повідомлення Буду дуже вдячна🙏🏻
-
Сдается Таун Хаус . Район Хантингтон Хилс 2 комнаты , ванная , прачечная и паркинг место под домом . Хороший спокойный район , рядом магазины и 5 минут ходьбы к автобусной остановки . Дом плотностью с мебелью / заезжайте и живите . Есть посуда и на заднем дворе беседка . Цена 2000 $ утилити входят в стоимость . Свободный с 1 октября .
-
Вибачте, у когось є контакти когось хто саме працює в українській церкві? буду вдячний
-
Усім привіт Зараз діє: Розпродаж iPhone 11 та iPhone 13 зі знижкою 240$ від Роджерс/файдо❤️💛 Samsung s23 за 619$ + самсунг бадс в подарунок 🎁 Передзамовлення на iPhone 15 Деталі в лс