Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Calgary

Ukrainian Calgary

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
36.8k Posts 4.3k Posters 110.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t433218969T Offline
    t433218969T Offline
    Haider Nasir
    wrote on last edited by
    Дякую вам 🙏🏻
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Svitlana
    wrote on last edited by
    Вам потрібно самому шукати інформацію, її багато і залежить від провінції. Люди роками вчаться тут, аби могли легалізувати свої дипломи, потім іспити. Це дорого. Шукайте медичну якусь групу експатів в ФБ може, там буде більше інформації. Зараз, можливо, є сенс спробувати здати іспит на асистента стоматолога чи гігієніста, вивчати систему і отримати можливість працювати десь в медичній сфері
    1 Reply Last reply
    0
  • t5238643468T Offline
    t5238643468T Offline
    Anya Crimean
    wrote on last edited by
    Доброго дня всім! Мій чоловік шукає роботу, робітник складу, чи оператор форкліфту (канадська ліцензія є, досвід є й на складі й на форкліфті) Англійська мінімальна, зараз ходить до викладача, вже трохи краще розмовляє Якщо тут є ті хто працює на складах та у вас є контакти/вакансії, або будь-яка корисна інформація, напишіть будь ласка мені в приватні повідомлення Буду дуже вдячна🙏🏻
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Анастасия
    wrote on last edited by
    Добрий вечір. Я майстер манікюру. Чи можна оформити home office і працювати офіційно на дому в калгарі? Може хтось знає?
    1 Reply Last reply
    0
  • t284908258T Offline
    t284908258T Offline
    Egor
    wrote on last edited by
    Всем привет, подскажите, кто оформлял страховку на машину, где самые низкие цены?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sergo
    wrote on last edited by
    Уважаемые господа ! Что скажите за площадку 4141 6А St NE? Можно ли там покупать , и есть ли кто работает там? Хочу приобрести авто в относительно хорошем состоянии , бюджет не большой . Пожалуйста отпишитесь
    1 Reply Last reply
    0
  • t1171944689T Offline
    t1171944689T Offline
    Богдан Николаевич
    wrote on last edited by
    Сдается Таун Хаус . Район Хантингтон Хилс 2 комнаты , ванная , прачечная и паркинг место под домом . Хороший спокойный район , рядом магазины и 5 минут ходьбы к автобусной остановки . Дом плотностью с мебелью / заезжайте и живите . Есть посуда и на заднем дворе беседка . Цена 2000 $ утилити входят в стоимость . Свободный с 1 октября .
    1 Reply Last reply
    0
  • t412561711T Offline
    t412561711T Offline
    Artèm Mykhailov
    wrote on last edited by
    Вибачте, у когось є контакти когось хто саме працює в українській церкві? буду вдячний
    1 Reply Last reply
    0
  • t950110929T Offline
    t950110929T Offline
    Vlada Slizko
    wrote on last edited by
    Усім привіт Зараз діє: Розпродаж iPhone 11 та iPhone 13 зі знижкою 240$ від Роджерс/файдо❤️💛 Samsung s23 за 619$ + самсунг бадс в подарунок 🎁 Передзамовлення на iPhone 15 Деталі в лс
    1 Reply Last reply
    0
  • t5432238261T Offline
    t5432238261T Offline
    Татьяна
    wrote on last edited by
    Здравствуйте. Ищу детский садик для дочки 2 лет на полный день в районе North Haven Calgary. Подскажите пожалуйста.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Volodymyr
    wrote on last edited by
    Доброго дня, шукаю будь-яку роботу в Калгарі, мені 60 років. Маю великий досвід роботи на автокрані, водієм, можу працювати на погружчику, та інших механізмах, на СТО, вмію зварювати. Підходить також будь-яка робота в приміщенні. 🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юля
    wrote on last edited by
    В 18.00 і тільки з автозаповненням-без цього навряд вийде.Ми два місяця намагались, а з автозаповненням на третій день вийшло.
    1 Reply Last reply
    0
  • t486067673T Offline
    t486067673T Offline
    Kateryna Yakushkina
    wrote on last edited by
    Так
    1 Reply Last reply
    0
  • t433218969T Offline
    t433218969T Offline
    Haider Nasir
    wrote on last edited by
    Я не зміг пройти практичну підготовку (інтернатуру) в Києві. Чи маю я право пройти практичну підготовку тут, в Канаді, або ж вступити безпосередньо до іспиту і потім працювати як стоматолог?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Svitlana
    wrote on last edited by
    Це не зміни в диплом, а багато навчання, грошей і екзаменів.
    1 Reply Last reply
    0
  • t311554730T Offline
    t311554730T Offline
    Віка❤️
    wrote on last edited by
    Доброго дня, можливо хтось з дівчат шукає сусідку з +- 1 жовтня (можливо на пару днів раніше)квартира недалеко від С-train , біля херітедж стейшн, всі деталі в приват.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1330027937T Offline
    t1330027937T Offline
    Павел Нагорный
    wrote on last edited by
    Доброго ранку, мене звати Павло і я прилетів до Канади у кінці лютого разом зі своєю вагітною дружиною. Ми на своєму прикладі зрозуміли як може бути важко пройти через усі організаційні питання, у новій країні, та ще самостійно без знайомих чи родичів. Як насправді не вистачало людини,яка б провела нас через цей перший етап. Тому я вирішив запропонувати тим хто приїжджає до Калгарі пройти цей шлях легше.Можу допомогти: ✅🏠 Знайти для вас житло в оренду за вашими параметрами і побажаннями( ходити на оглядини і домовлятися для вас, за вас) ✅ 💳 Відкрити рахунок і отримати картки у банку ✅ 👨‍⚕️Знайти і домовитися про сімейного лікаря, для вас ✅ допомогатати у оформлені Health Card чи ID card ( переклад і розмова з клерком) Якщо вас зацікавило, напишіть мені😀🔥
    1 Reply Last reply
    0
  • t532094175T Offline
    t532094175T Offline
    Настя
    wrote on last edited by
    Доброго дня, хтось знає чи можна проходити флюрографію та здачу крові до того як отримали Alberta health card?
    1 Reply Last reply
    0
  • t492981232T Offline
    t492981232T Offline
    Світлана Дворянова
    wrote on last edited by
    Нехай щастить☀️ Welcome to Canada:)
    1 Reply Last reply
    0
  • t492981232T Offline
    t492981232T Offline
    Світлана Дворянова
    wrote on last edited by
    Ще раз: де в самому повідомленні написано, що люди розраховували на те, що дадуть чи чекають манни небесної? Може, вони заздалегідь уже знають куди поїхати за гроші. А в літаку почули інформацію про безкоштовний готель і вирішили запитати в чаті, бо це було б зручніше зараз. Я не знаю. І Ви не знаєте. Ніхто, окрім них не знає. І маючи свої якісь здогадки з одного повідомлення в чаті, нікому це не дає право грубити людині. Чи Ви думаєте, що всю інформацію, яку знаєте Ви, апріорі вже мають знати інші? Якщо щось знаєте, то діліться, а не грубіть, і менше буде людей, які Вас дратують своїм незнанням чогось. Я про безкоштовні отелі дізналася через два місяці життя в Канаді. І не зважаючи на те, що ми заздалегідь попіклувалися, і зняли квартиру, знайти постійне житло не встигли до кінця закінчення оренди тимчасового житла. Так, трохи з дітьми потаскалися в пошуках. Але то життя, і досвід. І якщо людина питає, то точно не для того, щоб її повчали, як вона неправильно вчинила на Вашу думку, а шукає варіанти. Бо яка ціль Вашого повідомлення? Пристидити за те, що не подумали заздалегідь? Показати свою зверхність, що Ви все плануєте і знаєте, як буде? Показати, що вони помилилися і мають брати речі, повертатися назад, бо тут мають право жити тільки ті, хто попіклувався заздалегідь? Добра Вам! І нехай всі плани здійснюються так, як задумали🙌
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags