Ukrainian Calgary
-
Ще раз: де в самому повідомленні написано, що люди розраховували на те, що дадуть чи чекають манни небесної? Може, вони заздалегідь уже знають куди поїхати за гроші. А в літаку почули інформацію про безкоштовний готель і вирішили запитати в чаті, бо це було б зручніше зараз. Я не знаю. І Ви не знаєте. Ніхто, окрім них не знає. І маючи свої якісь здогадки з одного повідомлення в чаті, нікому це не дає право грубити людині. Чи Ви думаєте, що всю інформацію, яку знаєте Ви, апріорі вже мають знати інші? Якщо щось знаєте, то діліться, а не грубіть, і менше буде людей, які Вас дратують своїм незнанням чогось. Я про безкоштовні отелі дізналася через два місяці життя в Канаді. І не зважаючи на те, що ми заздалегідь попіклувалися, і зняли квартиру, знайти постійне житло не встигли до кінця закінчення оренди тимчасового житла. Так, трохи з дітьми потаскалися в пошуках. Але то життя, і досвід. І якщо людина питає, то точно не для того, щоб її повчали, як вона неправильно вчинила на Вашу думку, а шукає варіанти. Бо яка ціль Вашого повідомлення? Пристидити за те, що не подумали заздалегідь? Показати свою зверхність, що Ви все плануєте і знаєте, як буде? Показати, що вони помилилися і мають брати речі, повертатися назад, бо тут мають право жити тільки ті, хто попіклувався заздалегідь? Добра Вам! І нехай всі плани здійснюються так, як задумали🙌
-
Питання вирішили, добрим людям дякую за людяність 🙏
-
Організація CCIC без проблем дає житло на 2 тижні в аеропорту . Кабінет номер 17. Так , звісно бажано завчасно до них написати , але і при зверненні по прильоту не думаю що відмовлять з дітьми.вони вночі не працюють. Люди після довгого польоту сиділи вночі в аеропорту. Для чого їм ваша токсичність?
-
Привіт Мене звати Хайдер, і я закінчив минулого року Національний медичний університет імені О.О. Богомольця в Києві, на стоматології. Зараз я перебуваю в Канаді, і мене цікавить можливість внести зміни до свого українського диплому тут, в Канаді. Як мені це зробити, щоб я міг працювати тут як стоматолог? Буду вдячний за будь-яку інформацію від тих, хто має досвід у цій справі. Дякую всім!
-
Людина просто запитала. Є - добре, немає, так немає. Перечитала, ні в якому місці не бачу в її повідомленні, що усі комусь щось винні. Чи хіба Ви щось знаєте особисте про людину, її стан, і як вона виїжджала з дому. Про мед, то взагалі якась Ваша особиста історія, мабуть. Бо в запитанні не було про це й натяку.
-
Виглядає як руснявий вкид. Вони часто таке щось придумують з фотографіями паспортів українців.
-
Так це справді так! Я зараз на етапі повернення бенефітів! Тому що вони не тільки брешуть а ще й не роблять своєї роботи добре!! Про вибір окулярів взагалі нема що сказати!! Хтось сильно попіарив їх пора в зворотньому порядку це робити
-
Теж цікавить це питання
-
Як на рахунок офіцерів в Калгарі? Хто нещодавно прилетів по візітор візі туди яка ситуація в аеропорті з ворк пермітом ?
-
Хто знає чи можна податись на ворк перміт онлайн не перебуваючи ще в Канаді?
-
Мій чоловік має Eta віза і йому сказали що Воркута перміт він може зробити тільки онлайн або дзвонити в IRCC. Тепер не знаю як краще поступити. Мы тільки-но прилетіли
-
Вітаю, все частіше чую, що по візі візітор офіцери відмовляють у ворк перміті в аеропорту. Хто летів нещодавно поділіться інфо. Дякую
-
Дякую) але ми вже в аеропорту 8 годин.. з такими валізами та собакамм ціни на білет заоблачні. дякую що сказали. Поманіторим