Ukrainian Calgary
-
Людина просто запитала. Є - добре, немає, так немає. Перечитала, ні в якому місці не бачу в її повідомленні, що усі комусь щось винні. Чи хіба Ви щось знаєте особисте про людину, її стан, і як вона виїжджала з дому. Про мед, то взагалі якась Ваша особиста історія, мабуть. Бо в запитанні не було про це й натяку.
-
Виглядає як руснявий вкид. Вони часто таке щось придумують з фотографіями паспортів українців.
-
Так це справді так! Я зараз на етапі повернення бенефітів! Тому що вони не тільки брешуть а ще й не роблять своєї роботи добре!! Про вибір окулярів взагалі нема що сказати!! Хтось сильно попіарив їх пора в зворотньому порядку це робити
-
Теж цікавить це питання
-
Як на рахунок офіцерів в Калгарі? Хто нещодавно прилетів по візітор візі туди яка ситуація в аеропорті з ворк пермітом ?
-
Хто знає чи можна податись на ворк перміт онлайн не перебуваючи ще в Канаді?
-
Мій чоловік має Eta віза і йому сказали що Воркута перміт він може зробити тільки онлайн або дзвонити в IRCC. Тепер не знаю як краще поступити. Мы тільки-но прилетіли
-
Вітаю, все частіше чую, що по візі візітор офіцери відмовляють у ворк перміті в аеропорту. Хто летів нещодавно поділіться інфо. Дякую
-
Дякую) але ми вже в аеропорту 8 годин.. з такими валізами та собакамм ціни на білет заоблачні. дякую що сказали. Поманіторим
-
Доброго дня. Прилетіли в Торонто. Мама папа дитина, 2 собаки маленькі. Хтось може підказати компанію для оренди автівки Торонто - Калгарі. дякую
-
Доброї ночі, прилетіли з дітьми в Калгарі, чи є зараз допомога від волонтерів по житлу, де їх можна знайти в аеропорту? Знаходимось в аеропорту Дякую за відповідь 🙏
-
Через два дні подивлюсь,що вийшло