Ukrainian Calgary
-
Через два дні подивлюсь,що вийшло
-
Я спробувала цей спосіб,мені написало,що зміниться регіон через 48 годин і що я протягом року не зможу його змінити
-
Якщо андроїд -заходите в плей маркет верху справа кружок(з вашим іменем)-налаштування-загальні-налаштування облікового засобу та пристрою-країна та профілі(міняєте на Канаду,якщо вдастся ,бо буває,що немає змоги змінити)
-
Зміна регіону налаштувань не міняє регіон AppStore Треба самий обліковий запис AppStore редагувати . Як наслідок пропадуть, якшо були, підписки та зміниться на них ціна
-
🔍Що таке кешбек і капітал? Коли ваш кооператив досягає успіху, ми ділимося цим успіхом через повернення готівки та рахунок акцій, який з часом зростає. Раз на рік частина нашого прибутку повертається членам на основі їх загальної кількості покупок. Рада директорів затверджує суму, яка повертається членам як відсоток від їх річних покупок. Учасники отримають частину цього готівкою, а решту перенесуть на накопичувальний рахунок, який з часом збільшується. 🔍Коли я отримаю готівку та власний капітал? Розподіл готівки та власного капіталу затверджується Радою директорів вашого місцевого кооперативу після завершення фінансового обліку кооперативу після закінчення фінансового року. Наш розподіл зазвичай відбувається в червні кожного року. 🔍Чому вам потрібен мій номер соціального страхування? Ваш номер соціального страхування потрібен відповідно до Закону про податок на прибуток для цілей податкової звітності. Подібно до деяких фінансових інвестицій, повернення коштів або капітал, розподілений між членами кооперативу, вважається оподатковуваним доходом. Ми видамо форму T4A до кінцевого терміну подання, якщо податки були сплачені з вашого розподілу.
-
Айфон у моєї подруги вона просто теж має таку проблему
-
І айфон і андроїд
-
Мені просто в банкі сказали що треба змінити країну ,щоб скачати правильний онландодаток і увійти в нього,як це правильно зробити вони незнають
-
Доброго вечора Я відкрила рахунок в банку BMO підскажіть будь-ласка як в плеймаркеті змінити країну,чи може є якийсь інший спосіб ,щоб можна було увійти в онландодаток bmo
-
И снова здравствуйте! Помогу с поиском авто в кредит (с работой или без) или за кэш Более 1000 автомобилей в наличии Лучшие условия в Альберте Пишите в личку, буду рад 👋
-
Можно попросить у знакомого номерной знак. По-хорошему нужно оформить однодневную страховку, но тут на ваш риск А по страховке я бы рекомендовал Cooperators auto insurance. Хорошо работают и цены хорошие
-
Добрий вечір усім, підкажіть будь ласка може хтось знає де можна придбати сонцезахисні окуляри по бенефітах і яку суму вони покривають, дякую заздалегіть