Ukrainian Calgary
-
Це можна зробити в будь-якій бібліотеці, просто шукайте найближчу до вас
-
Хотите кyпить мaшинy? Oфициaльный aвтoдилeр! Пoмогу вам kyпить aвтo с зaкрытых диллepcкиx аyкциoнoв по сeбecтoимocти, на 2O-3O% 🔥дeшeвлe рынoчнoй цeны❗️ Мaшин oчeнь мнoго, можно подобрать как бюджeтный, так и прeмиум вaриaнт👍 Пeрeд пoкyпкой прoвoдим oсмoтр мaшины с видеоотчетом для зaкaзчикa. Так же есть Прeмиyм Ycлyгa - пoдбoр aвтo с кoмпьютeрнoй диaгнoстикoй, прoверкoй на oкрaсы. Через нас пpoходит несколько сотен aвтoмoбилeй в нeдeлю. Учaстникaм гpyппы carfax бeсплaтнo. Для пoкyпки aвтo SSN и Driver License - не нужен! 👈 Дoстaвим aвтo в любую точку США и стрaн СНГ. Пoдписывaйтeсь на нaш кaнaл - всем пoмoжем приoбрeсти aвтo! По всем вoпросам звoнитe, пишитe! Кoнтakты в oпиcaнии пpoфиля
-
Добрий день! шукаю сусіда для оренди квартири, мені 22, працюю-студент за подробицями в лс.
-
Так, працює)
-
Вітаю! Мене звати Олена. Працюю в WOW Mobile Boutique. Зараз маємо знижки на телефони: ▪️Samsung S23 128 за $665 ▪️Samsung S23 Ultra 256 за $1165 Якщо є питання, пишіть в особисті.
-
Доповнення, є дві однокімнатні квартири вільні з 1 жовтня у комплексі Eleven у районі Beltline біля центру міста (Downtown). Якщо зацікавило, та якщо вам буде потрібна допомога у переговорах. Звертайтесь до мене в особисті за більшою інформацією:)
-
Доброго дня! Чи хтось зацікавлений орендою 1к квартири близько до Маркет Молу (15 хв пішки) та Брентвуд C train station? Дуже зручна локація, близько до супермаркетів та магазинів. 5 хвилин до Волмарт, 10 хвилин пішки до бібліотеки і басейну з спортзалом. В пішій доступності декілька шкіл.Можна з тваринками. Ми шукаємо в іншому районі через відстань до роботи. Лендлорд не вимагає депозиту. З 1 листопада.
-
⁉️ Пoчeму у кoго-то пoлyчaeтся сoздавать жизнь мeчты, а у кoго-то нeт⁉️ Вы cмoтpeли Фильм " Сeкpет" ❓ Читaли "Тpaнcepфинг peaльнocти"❓ Oтвeты, кaкие инcтpyмeнты paбoчиe, а кaкие нeт ты нaйдeшь нa Мacтep-клacce 🎁"Aлгopитм испoлнeния жeлaний"🎁 🌀Рeгиcтpиpyйcя yжe ceгoдня Пocтaвь нaпоминaние нa 23 сeнтябpя 12:OO Pm по Hью Йopкy. Пepeхoди в кaнaл Ccылкa в oпиcaнии пpoфиля Нa кaнaлe coздaниe из бyдyщeгo ты тaкжe мoжeшь пoлyчить бecплaтныe ceccии, кoтopые ты мoжeшь нaйти нa кaнaлe: 🌍 здopoвoе тeлo 🌍 ПpoЗpeниe 🌍 бeзoпacнocть 🌏 coздaниe с зeмлeй 🌍 инcтpyмeнты для yвeличeния финaнcoвoгo пpocтpaнcтвa 🧠Paбoтa с мышлeниeм ⚒Aлгopитмы и инcтpyмeнты для иcпoлнeния твoих жeлaний 🧲Пpaктики для coздaния жизни мeчты в лёгкocти 💪 здopoвoе тeлo 🚀Мeдитaтивнo-энepгeтичecкиe ceccии для coздaния кoммyникaции сo всeлeннoй и измeнeния peaльнoсти.
-
В аеропорті вас зустрінуть дівчата волонтери і допоможуть з безкоштовними готелем на 2 тижні,а також пояснять що вам потрібно з першу зробити!
-
Я прибуваю з сім'єю в Калгарі сьогодні-завтра. Дуже добре якщо в аеропорту є підтримка.... Бо я намагалась зробити аплікацію на безкоштовне житло. Сайт не працює. Інфу не зберігає... тому закінчити це до прибуття не знаю даже чи можливо
-
Привіт. Мене звуть Макс і я персональний тренер у багатьох спортивних напрямках. 📍Працюю по всьому місту, а також онлайн. 🇨🇦 Тренуюся вже з багатьма українцями в Канаді. 🏋️♂️ Мої напрямки: Бодібілдинг - Спортивна Гімнастика - Розтяжка - Тренування з обтяженнями - Стійки на руках - Силова йога - Функціональний тренінг та TRX. Також я спеціалізуюсь на Схудненні та Масоннаборі. + Я пишу індивідуальні програми тренувань для вашого самостійного тренінгу. 📩 Для того щоб записатися до мене на тренування пиши в особисті повідомлення.
-
Всіх запрошую до надзвичайної події 🤩 September 30 Zumba Instructors з різних країн 🌍 обʼєднались для того, щоб подарувати Вам неймовірний танцювальний Master Class 🎶 Тільки позитивні емоції, неймовірні враження та 1,5 години яскравих танців 💃 Всі кошти від event перераховуються в підтримку Ukrainians of Calgary Association 🇺🇦 та будуть направлені до 🇺🇦 Беріть друзів і приєднуйтесь! Спробуйте новий напрямок та пориньте в запальну атмосферу танців 🕺🪩 Ми чекаємо Всіх ! Вартість 25 CAD Ви можете відсканувати QR-код або надіслати електронний переказ на [email protected] Location: Rosscarrock Community Hall, 4411 10 Ave SW, Calgary, AB Event Facebook facebook.com/events/s/zumba-charity-event-/975738613682033/?mibextid=RQdjqZ
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, чи є в групі майстер перукар з ліцензією? Напишіть мені приватне повідомлення, потребую вашої рекомендації. Дякую🙂
-
Втомилися від звичайних футболок? Наші футболки з авторським принтом вирішують це! Для українців у Канаді та США, які прагнуть виразити свою ідентичність. Ви не пошкодуєте, обираючи найкращу якість та дизайн від 1808PrintLab. На футболки почалісь сезонні приємні знижки. Дуже скоро, теплі і якісні худі! Не проґавте) Завітайте до нас!! 1808printlab.com
-
Друзі, всім привіт! В зв'язку з переїздом в інше місто ТЕРМІНОВО, перездаємо чудові апартаменти в чудовому районі Arbour Lake. Це 3 спальні кімнати, 2 ванні кімнати, велика зала та кухня, також є велике загорожене патіо з виходом на газон (перший поверх). Територія цього комплексу закрита по периметру (крім двох в'їздів у загальний двір). Є підземний паркінг з власним паркомісцем та окрема будівля для велосипедів, самокатів, скутерів і мотоциклів. Тихе і спокійне місце. Добрі і тихі сусіди. Поруч станція С-трейн Crowfoot, автобусні зупинки та багато - багато магазинів, банків, фастфудів і решта всього для комфортного проживання. Школи, садочки, бібліотека в пішій доступності. Також, поруч є доступне до використання приватне озеро яке функціонує цілорічно (літом пляж, каякін, рибалка і тд, взимку - хокей, коньки і тд. організовуються різні свята і активності). Адреса: 102, 55 Arbour Grove Close NW. Ціна 2650+електрика. Хто зацікавлений, пишіть мені в особисті повідомлення або дзвоніть (403)9886794 і я повідомлю лендлорда. Далі з ним напряму.