Ukrainian Calgary
-
ВСІМ доброго вечора! Друзі, хочу повідомити вам усім, що в Калгарі за кілька днів буде демонструватись неймовірний фільм нашого українського режисера Олеся Саніна з чудовими українськими акторами, прем'єра якого відбулась в Україні 24.08.2023 року💙💛 Це фільм "Довбуш"!!! Чомусь не можу скинути сюди в групу посилання на цей фільм. Дуже прошу🙏🙏 адмінів даного чату написати мені в приват . Це фільм, який варто подивитись УСІМ🇺🇦!!!! Враження у вас після фільму будуть незабутні, це фільм, який просто хапає за душу і дає нам багато чого зрозуміти, пройнятися ще раз гордістю за те, що ми - УКРАЇНЦІ!!!💙💛 Доречі, фільм українською мовою, але є субтитри англійською, тому запрошуйте друзів, які не говорять українською🤗 Якщо маєте питання, то прошу писати - з радістю відповім👌
-
In search of a job in Calgary! I'm an MMA fighter with experience as an English teacher, in sales, and a few months' experience working as a carpenter in Canada. I speak English fluently, am a native Ukrainian speaker, and am bilingual in Russian and Arabic. I also have basic knowledge of Mandarin and German. I'm very grateful for any opportunities and advice! I'd be happy to discuss potential collaborations.
-
Дякую
-
Це для того щоб отримати номінації від провінції для подачі на pr
-
А що це таке? Що дає?
-
Cycling shoes for mountain bike. Good condition Size 28-28.5 cm 39$
-
Bran new Newer used 39$
-
Scott Aspect 910 hardtail. Large frame (19 inch) Wheels 29 inch 30 speed (3x10) Front air shocks with lockout and remote lever, hydraulic disc brakes, Shimano Deore shifters and Shimano XT long cage derailleur. Has marks on paint, tuned and ready to ride. 499$
-
Доброго вечора! Хто подавався вже на Alberta opportunity stream, підкажіть будь ласка який документ треба прикріпити для цього пункту
-
В продажі доступні звичайні iPhone 15 (128 gb) та iPhone 15+ Також знижки на iPhone 11/12/13/14 series 📲 Деталі в лс