Ukrainian Calgary
-
В ПП можу скинути інформацію
-
Дуже дякую. А підкажіть будь ласка на якому сайті це робити?
-
Треба робити відкритий WP. Він робиться на тому ж сайті що й основний. Та потім чекати від тижня до 6; мені прийшов через 4 тижня🤷🏻♀️
-
Друзья добрый день, кто знает где можно за полировать стекло . На авто
-
Доброго ранку! Мені треба допомога. Як змінити деякі данні в ворк перміті? В мене написано що я не можу працювати в медичній сфері. Я хочу цей запис видалити. Підкажіть як мені це зробити швидко?
-
Даю 8$ за те, що ви завантажуєте Temu і введете мій код
-
Кто пользуется обычным не интернет, не кабельным телевидением. Через обычную антенну?
-
2 bedroom 2 bathrooms ( это если хотите что бы у друга и ванная была своя), что очень удобно
-
Двухкомнатную! Это будет две отдельные спальни и зал по нашему)
-
Доброе утро.По выходным они не работают.
-
Кто то подскажет насчёт страховки на авто, есть ли украино / русскоязычные страховые агенты ? Спасибо
-
Доброго дня! Шукаю двохкімнатну квартиру недалеко від с-трейн, буду вдячна за будь-яку допомогу
-
Проще поменять..
-
Доброго дня шукаю модель на манікюр та педикюр, проходжу курси, оплата тільки за матеріали, 10$ кому цікаво пишіть у особисті повідомлення 💅🏼😊
-
Доброго дня шукаю модель на манікюр та педикюр, проходжу курси, оплата тільки за матеріали, 10$ кому цікаво пишіть у особисті повідомлення 💅🏼😊
-
Ми купували в Jysk
-
Добрий вечір. Може в когось є диклофенак розчин для ін’єкції , артрикол інʼєкції защемило нерв в тазобедренному суглобі. Завжди лікувалась цими препаратами. Наразі закінчились, може в когось є пару ампул зняти больовий синдром. Купимо. Мазі не допомагають.
-
де знайшли, якщо не секрет?
-
Привіт , знайшли з дівчинкою 3х кімнатну квартиру , шукаєм третю сусідку) заселення десь 30 вересня
-
Спасибо девченки.
30 Jan 2023, 02:45
16477/36375
about an hour ago