Ukrainian Calgary
-
В китайських супермаркетах подивіться, ми там брали. Коштував 20 САD
-
Ми купували все разом з ліжками,ціни були різні,там ми купили повний комплект з нормальною підковдрою,простирадлом і двома наволочками,якість гарна,то було ще в лютому,і там працює хлопець з Києва,він зі своїм менеджером зробили на всі покупки знижки гарні.
-
Всем хорошего вечера На следующих выходных небольшой компанией хотим съездить на Lake Louise или Moraine Lake (пока не холодно и красивые пейзажи), и есть одно свободное место, поэтому ищем дружелюбного попутчика/попутчицу для веселой компании Пишите в лс
-
Вітаю,друзі ! Терміново потрібна Ваша допомога! Повертаючись із місця виконання військового завдання потрапив у ДТП ,маю безліч травм- лікування буде довготривалим! Допоможіть встати на ноги-хто скільки може! Картка моя 5375524800177730 Збір до 10жовтня! Максимальний репост! Дякую ❤️
-
Ні, це не входить в список заборонених категорій
-
Звільняється окрема кімната з 1 жовтня . Район перехрестя 6,7 St та 20 Ave SW, недалеко від 17 Ave. Шукаємо жінку , дівчину.750Cad- все включене.
-
Пошукайте в Google maps відділення Money Gram (зазвичай, це в Canada Post). З собою потрібно мати паспорт, гроші, ім"я отримувача. Це все.
-
Це тому що окремих відділень маніграм немає. Працівники пошти використовують сервіс маніграм. Просто йдіть на адресу, вказану в мепс. Я користувалась маніграм буквально 2 тижні тому
-
написала в особисті