Ukrainian Calgary
-
Можу запропонувати обміняти Вам долари на гривні (маю на картці монобанк) по курсу монобанку. Ви мені долари кешом чи на картку, а я на приват надішлю гривні щ картки приват. Якщо Вас так влаштовує і я правильно зрозуміла.
-
Закинь на бінанс через якийсь там револют, Вайс, піонер, тощо
-
Дивись на заправках Co-op там безкоштовно можна
-
Добрий день. У мене два паспорти. По першому зі статусом UKR знаходжусь в Польщі ,але він до 2024 року. Замовила другий для візи в Канаду на 10 років. Я замовляю квиток на новий паспорт з візою,але маю довести легальність перебування та показати в аєропорту при посадці в Польщі на літак перший паспорт,песель та mObywatel,а другий з білетом та візою.Якщо буде пересадка в Ісландії,Ірландії ,то чи потрібно там показувати перший паспорт ,бо будуть різні перевізники . Може хтось може поділитися своїм досвідом?
-
A new day start life 💗
-
Доброе утро! Ищу комнату в районе SW или NW. За любую буду благодарен
-
Доброго дня! Виготовляю пельмені та вареники власного виробництва, ручне ліплення 100% натуральний склад. Начинку/фарш можете обрати самі: Пельмені - свинина, яловичина, курячий (20$ за 1кг) Вареники - картопля (18$ за 1кг) сир (20$ за 1кг) Для замовлення або питань пишіть в особисті Всім з радістю відповім!) 📍Можлива доставка до вашого дому - 10$ Але якщо замовлення більше 5 кг - ДОСТАВКА БЕЗКОШТОВНА Також можливий особистий відбір CALGARY SOUTHLAND 9680 Bonaventure Dr SE (Поблизу Walmart)
-
Бесплатно
-
Ви ж пишіть на яких умовах вам вийшло безкоштовно, що бенефіти чи у вас на роботі 100% покриття за страхуванням
-
Це якщо є страховка, а так root canal treatment 1.5k, пломба без страховки мабуть в районі 200-300$