Ukrainian Calgary
-
Hey there Im advertising the keto meal plan that worked for so many people to slim, grow and keep healthy. Its an easy recipe book with delicious dishes. Check out this link and purchase your book!!!! tinyurl.com/46hbjr2x
-
Щоб диплом «зарахувався» треба зробити евалюацію через Wes, а так фізично він при подачі не треба, здається
-
Marlboro
-
Чи є тут люди які працюють на фермі?
-
Репетитор не научит за несколько месяцев понимать все акценты которые в Канаде и словарному запасу тоже. Это то что нужно делать самому. А в колледже. Учат грамматике и строить мысли и понимать. А если самому не учить слова то репетитор не поможет для первой работы
-
Доброго вечора! Чи хтось з вас висилав посилку для себе в Калгарі не маючи конкретної адреси? Може хтось порадити якісь пункти , куди можна би було вислати?
-
В особистих повідомленнях🫠
-
Хочу звернутися до батьків хлопців які ходять в католицьку школу St. Matthew School, що біля Heritage station. Навчіть дітей поводитися відповідально. Не ображати, не обзивати матюками дітей 7-1 клас, в тому числі і мою дочку. Бо я завтра прийду до школи і озвірію так що їм мало не покажеться ( ви навіть не уявляєте наскільки) . Ви не в Україні. І вчительці розкажу які матюки на дітей при ній говорить. Він думаю що якщо він буде говорити всі підряд матюки , то його нічого не буде. А от і побачимо. Хотілося б і батьків побачити.