Ukrainian Calgary
-
Привіт. Скажіть будь-ласка, якщо міграційний офіцер при видачі ворк перміта, сказав, що не потрібно проходити медогляд і в особистому кабінеті так пишуть, у ворк перміті не має написаного, що пройти медогляд протягом 90 днів, то я вірно розумію, що можна не проходити? Чи краще все таки зробити? Хто знає на власному досвіді
-
Доброго дня, чи є в групі українські педіатри?
-
Всім привіт! Шукаю роботу в магазинах одягу, на касі (retail store associate, cashier), маю досвід більше 4 років, англійська intermediate. Можливо, хтось має змогу порекомендувати мене в себе на роботі? Була би безмежно вдячна, дуже потрібна робота. Якщо є подібні вакансії, I'm open!
-
Дорогі Співвітчизники, Друзі! Ukrainian coffee house нарешті відкрився! Вже минув тиждень, як в самому центрі Калгарі з’явилася українська кав’ярня! Ми щіро вдячні всім за те, що Ви відвідуєте нас! Багато роботи вже було зроблено своїми силами. Та хочемо запевнити Вас, що ми постійно працюємо над покращенням нашого сервісу, щоб було ще комфортніше, ще смачніше та ще атмосферніше, як Вам, так і канадським громадянам, яким також подобається формат нашого закладу! Наразі ми вдосконалюємо меню, вносимо зміни та додаємо цікаві позиції. Проводимо майстер класи для наших баріст. Ми хочемо поговорити про можливості: Наша діаспора багата на таланти! Просимо Вас - пишіть нам, пропонуйте, адже стільки всього ми можемо робити разом! Цікаві івенти, жива музика, вечори поезії, стендапи…Коли треба, в певні дні, ми можемо працювати допізна. Максимально підписуватись на нас в інстаграмі, щоб бути в курсі всі оновлень та подій! Наша Діаспора сама сильна та об’єднана! Давайте будувати наше майбутнє разом!
-
На станції метро Shawnessy є молдованка Родіка, говорить російською і дуже приємна.
-
Telus
-
Ну на сайті шукати не найкращий варіант. В ФБ на маркет плейсі питала в людей. Ніхто не відповідає. Найкраще прийти на склад, салон, магазин уживаних речей. Бо людина з сайту може вас підвести й відморозитися. Я знайшла в ФБ таку людина. Віддав ліжко. Домовились що забираю. Знайшла вантажника, а та людина потім пропала й не відповіла. В ітогі відвела вантажівку
-
Є ще сайт Kijiji то там теж є багато варіантів там і матрац знайшла ,може вийде і кровать знайти
-
Я там була вчора
-
Спасибо большое Олегу за то что среди ночи вызвался на помощь.🙏🙏🙏 Я оставлю его номер телефона если кому-то понадобиться пассажирские перевозки или доставка . +1 (587) 968-1524.
-
Дякую матрац знайшла,зараз потрібна лиш кровать😄
-
Заертайтесь у приват! Маю власний матрац Використовував 2 міс Qeen size