Ukrainian Calgary
-
Продам матрас Квин Сайз . Цена 50 $ самовывоз
-
Кому потрібен ремонт техніки, дуже рекомендую цього майстра 👍
-
Всім привіт) Шукаю роботу бариста, можливо хтось знає де є вільна вакансія?)
-
Best Merchant for your needs (Stripe / FlutterWave / Square Up / QuickBooks / Chase / PayPal / etc )
-
Собираемся на этих выходных небольшой компанией снова съездить в Banff и на Lake Louise (пока не холодно и красивые пейзажи), и есть одно свободное место, поэтому ищу дружелюбного попутчика/попутчицу для веселой компании
-
Проводжу безкоштовні онлайн-уроки зі створення міні-сайтів, ігор, мультфільмів та програм з нуля 👩🏼💻 Відмінний спосіб провести час з користю та розвинути математичні здібності, логіку, увагу та творче мислення, що позитивно вплине на діяльність. Також поділюся безкоштовним курсом за додатками на основі штучного інтелекту, де можна освоїти затребувані IT-навички👌🏻 Пишіть, якщо хочете отримати посилання 🙂
-
Привіт мене звати Вікторія,пропоную свої послуги перукаря,в салоні,де я працюю ви можете отримати стрижку з всима засобами по догляду і укладка в комплекті з стайлінгом або стрижку і кучері за ціною стрижки,вартість жіночої стрижки 50-65₴ Також чоловіча стрижка -30₴ Фарбування коренів волосся+емульгація по довжині фарбою+укладка або кучері-80₴ Фарбування коренів + тонування волосся по довжині -100-110₴ також в комплекті з укладкою або кучері. Ласкаво просимо,чекаю на зустріч з вами за адресою 212 321 6 Ave.SW,Hair Styling & Estheties
-
Have many bank accounts (EU / US) for your business
-
Усім привіт),хтось міняв id ,в зв'язку з закінченням терміну його?Підкажіть які доки потрібні для цього?
-
Пользователей, чтобы вступить в группу, ваше имя и фамилия не должны содержать много эмодзи Действие: выгнан из группы с возможностью повторного вступления ❗️
-
Здравствуйте, лечу в Калгари, нужна работа и максимально бюджетное жилье (комната или другие варианты). Есть виза по cuaet, образование - степень магистра, право, из опыта, немного работал и стажировался по профессии, потом работал не по профессии, мерчендайзером на PepsiCo и в продажах. На английском могу сказать и понять что то простое на бытовые темы (учил в школе, а в обычной жизни более 10 лет им не пользовался, потому нужна практика, надеюсь в среде с носителями языка удастся побыстрее подтянуть его на должный уровень) планирую получить вид на жительство, именно с этой целью и была выбрана Канада и Альберта с ее иммиграционными программами, нужна работа на full time которая подходит под номинации. Мне 27, я один, без вредных привычек, не курю, не употребляю алкоголь, домашних животных нет.
-
Привіт, якщо тут є тренера то відпишіть будь ласка мені.
-
Всім привіт, шукаю кімнату в оренду, прилітаю в Калгарі в середині листопада. Буду вдячний всім варіантам, дякую 😊
-
Доброго дня всім, не підкажете куди іти за цією програмою безкоштовне житло на 14 днів, сьогодні прилітаю в Калгарі з Торонто, ворк перміт отримав вчора.
-
Проводжу безкоштовні онлайн-уроки зі створення міні-сайтів, ігор, мультфільмів та програм з нуля 👩🏼💻 Відмінний спосіб провести час з користю та розвинути математичні здібності, логіку, увагу та творче мислення, що позитивно вплине на діяльність. Також поділюся безкоштовним курсом за додатками на основі штучного інтелекту, де можна освоїти затребувані IT-навички👌🏻 Пишіть, якщо хочете отримати посилання 🙂
-
ДОСТУПЕН УДАЛЁННЫЙ ЗАРАБОТОК - от 20 лет - 1-1.5 часа в день - присутствует обучение - сфера: цифровые активы - доход от 500$ ПИШИ + В ЛС
-
Підійдіть в аеропорту біля 17 виходу є наші волонтери.
-
Добрий день,может хтось зіштовхувався пройшов мед комісію місяць назад,а ще на сайті там де вся інформація про візу ще нічого немає,але 7 жовтня уже як 3 місяця тут не буде проблем ніяких?бо дається 3 місяця на проходження,але може загрузка так довго триває?
-
Аеропорт двері номер 17 , організація CCIS
-
Я куди писати ) А зрозумів дякую, Бо я прилетів в Торонто , тут отримав документи , і сьогодні в 14:30 буду в Калгарі уже Наші волонтери з Торонто сказали шукати там інша структура ніж в Торонто цим займається
30 Jan 2023, 02:45
17037/36647
about 2 hours ago