Ukrainian Calgary
-
Це просто типаж людей такий, та і все Вони завжди люблять все ускладнювати, нити, наводити дизморалі) Краще подалі від таких триматись
-
Nevermind
-
Це було риторичне питання)
-
Была речь о том, как сюда долетел И чел написал, что «давно оттуда улетел»
-
Про це здається мови не йшлось)
-
Так а зачем вы продолжаете тут ересь писать, если даже тут не находитесь? 🗿
-
Я вже давно звідти полетів... є багато цікавіших і комфортніших країн на карті світу
-
Через Лондон летать нельзя ни в коем случае, ууу
-
Не через Лондон, полагаю😁
-
Для таких як ви - все життям це суцільний заговір та ребус) Як ви взагалі суди долетіли?😂
-
Вроді дорослий - а в казки віриш.... ну, але це країна мрій - так що МРІЙ!
-
Обратитесь к миграционному консультанту, чтоб он вам объяснил как это все работает. И не пишите нигде свою «проверенную логичную инфу», если не знаете подробностей
-
Це ж не лотерея Грін Карти чи ще щось)
-
А ви вже видно отримали pr і всі нюанси знаєте ніж працівники Calgary transit та імміграційні консультанти😂
-
А як повʼязані пільги та отримання пр?) Піар ж видають людям які пропрацювали тут потрібну кількість часу, здали мовний тест і т.д
-
Саме так! Пороздають пр тим, хто живе в безкоштовному житлі, ходить по фут банках, збирає допомоги, потребує пільгових квитків і безкоштовної медицини тощо.... В Канаді мало своїх "потребуючих"..... ПЕРШЕ НА ЩО ДИВИТИМУТЬСЯ - ЦЕ ЧИ БРАЛИ ВИ ЩОСЬ ЗАДАРМА, ТА СКІЛЬКИ ВИ ЗАПЛАТИЛИ КАНАДІ ПОДАТКАМИ! Чи ви думаєте, що ваші дані всюди просто так беруть...?
-
А що квропейскі є ? Я
-
Я такі беру по 8
-
Это примерно так же логично, как в футболке с надписью путин президент мира, кричать слава Украине
-
?!? Зачем ЭТО здесь? 🙄 Кошмар
30 Jan 2023, 02:45
23 minutes ago