Ukrainian Calgary
-
Усім привіт Працюю з мобільними операторами, якщо ви хочете відкрити нову сім або змінити оператора, чи маєте інші питання - буду рада допомогти Також зараз маю❤️🔥🔥 знижки на телефони Samsung *S21 fe за 384$🔝 Деталі в лс🐈🌸
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка,чи потрібно щось ще робити коли отримали хелз карти? Реєструвати чи заповнити дані якісь? Чи можна одразу шукати сімейного лікаря і підписувати декларацію? Дякую
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка,чи потрібно ,коли відправляти лист на карту бенефітів ще щось класти в конверт окрім заповненої анкети? Дякую
-
Всім привіт 🙋♀️ Це не реклама Але хочу всім порадити чудове місце яке тільки відкрилось «Y not today» Якщо ще хтось не куштував bubble milk tea,(6.20-7.20) ice tea,(6.00-7.00)Bingsoo 12.90(корейське морозиво)( також тут є смузі)ласкаво просимо. Власник чудова людина, яка волонтерить в церкві, дуже підтримує Україну, та також взяв на роботу мене,практично без мови просто тому що хотів допомогти. Він дуже старається, або я буду рада якщо хтось лишить хороший відгук, я б не писала якби це справді не була хороша людина. Дуже всім дякую ♥️
-
Шукаю квартиру для пари, в NW, SW районах. Розгляну всі варіанти
-
Всем доброго дня, ищу работу, есть опыт работы на forklift 1.5+ года, получил канадскую лицензию на forklift. Также опыт работы на складе 4 года, из которых 1.5 года проработал зав.складом. умею работать с rf- сканером для подсчёта инвентаризации. Также рассмотрю и другие варианты работы. Если кто-то знает где требуются люди или сможет как-то помочь, буду очень благодарен за помощь.
-
Я теж таке шукаю
-
Добрий день. Можете будь ласка підказати,де можна зробити фото на документи?(щоб фото вислали на мейл,можна не друкувати) дякую!
-
Продам зволожувач повітря Honeywell HUL525BC Mini Mist❗️ В використанні був декілька разів . Прохолодний видимий туман] Цей безфільтровий, ультратихий ультразвуковий зволожувач забезпечує прохолодний видимий туман! Він оснащений лотком для ефірної олії для додаткового комфорту ароматерапії (безмасло не входить у комплект), регульованими налаштуваннями виходу вологи, спрямованим виходом туману, прозорим резервуаром для води та автоматичним відключенням. Розміри: 8,2" Д x 7,87" Ш x 8,03" В (20,8 x 20 x 20,4 см) Ціна 35💲 📍Забрати в SW,glenbrook
-
Дівчатка привітик )))) я починаючий майстер манікюру, шукаю моделей для відпрацювання техніки, працюю не на час , а на якість, але не роблю нігті по пів дня😅ціна за матеріали , буду рада кожній із вас❤️ живу в районі Chinook centre,6707 Elbow drive SW ,буду рада знайомству❤️🔥 для запису пишіть у повідомлення або за номером 8252882603
-
Всім привіт! Шукаю модель на подібну стрижку, бажано з пористим, можливо трохи хвилястим волоссям на неділю 15 жовтня, друга половина дня, район Shawnessy, для зйомки контенту , орієнтовно на 1.5 години часу. БЕЗКОШТОВНО P.S. досвід роботи гарний😏😉
-
MARK’S)
-
Добрий вечір! Підкажіть де можна купити захисне взуття зі сталевим носком для роботи