Ukrainian Calgary
-
Доброго вечора,чи може хтось порекомендувати майстра по ремонту ноутбуків?Буду дуже вдячна за відповідь.
-
-
Home-based / Part - time job available for 3 serious matured people. Great opportunity for unemployed people, Housewife and Students who want to earn some extra cash to pay bills Daily/weekly salary: $410-$600. Kindly send us DM if you’re interested Good luck
-
Привіт мене звати Вікторія,пропоную свої послуги перукаря,в салоні,де я працюю ви можете отримати стрижку з всима засобами по догляду і укладка в комплекті з стайлінгом або стрижку і кучері за ціною стрижки,вартість жіночої стрижки 50-65₴ Також чоловіча стрижка -30₴ Фарбування коренів волосся+емульгація по довжині фарбою+укладка або кучері-80₴ Фарбування коренів + тонування волосся по довжині -100-110₴ також в комплекті з укладкою або кучері. Ласкаво просимо,чекаю на зустріч з вами за адресою 212 321 6 Ave.SW,Hair Styling & Estheties
-
Якщо купляти для трака, то не дуже дешево буде. Але в районі 1000 можна знайти. 400 і 1000 різниця є, все залежить на яку машину
-
Для моей машины дешевле
-
Для моей машины стоит от 400 до 600 долларов
-
Ну якщо для вас 1200-1500 не дорого, то круто. Вітаю вас
-
Зачем рассрочка, если цены недорогие?
-
Доброго дня! Виготовляю пельмені та вареники власного виробництва, ручне ліплення 100% натуральний склад. Пельмені: Свинина, яловичина, курячий або мікс свинини та яловичини. (20$ за 1 кг) Вареники: З картоплею - 18$ за 1кг З капустою - 20$ за 1кг З натуральним творогом - 24$ за 1кг З кремовим сиром - 20$ за 1кг Для замовлення чи будь-яких запитань, будь ласка, не соромтеся звертатися до мене в особистих повідомленнях. Я завжди готова відповісти з радістю і надати всю необхідну інформацію! 📍особистий самовивіз або доставка прямо до вашого дому за додаткову плату. CALGARY SOUTHLAND 9680 Bonaventure Dr SE (Поблизу Walmart)