Ukrainian Calgary
-
Всім привіт 👋🏼 Може хтось чув або бачив вакансії Sales Assistant, Sales Associate або Sales Representative в Calgary. Буду дуже вдячна за інформацію! Всім гарного дня ☺️
-
Freedom того тижня підключався 20 GB интернета, безлімітні розмови. $40 якщо прив'язуєш карту до мобільного аккаунту (гроші списуються автоматично) $45 на місяць якщо платиш "в ручну". Але freedom маэ покриття лише в великих містах. За межами використовує мережу інших операторів, там інші умови.
-
Virgin Plus 58$ 40 GB
-
👇👇👇 НАШІ ПОСИЛАННЯ: 1. Канал с інфо t.me/UKRinCA 2. Головний чат t.me/UKRinCAN 3. Чат адаптації в Канаді t.me/UKRinCAN_2_0 4. Чат авто в Канаді t.me/UKRinCAcar 5. Чат Калгарі Альбера t.me/UkrInAlberta 6. Робота Калгарі t.me/WorkCalgary 7. Робота Ванкувер t.me/UkrWorkVanc 8. Поїздки на відпочинок до Банфу з Калгарі t.me/UKRinBanff 9. Uber Eats Calgary t.me/UkrUberCalgary
-
Вечір добрий підкажіть будь ласка хтось працює у фірму Ford в Calgary?
-
Привіт., ти сьогодні займаєшся. Шукаємо людей на часткову та повну зайнятість, переважно з помічником, а також з роботою вдома. Пропонуємо дистанційно та в офісі. Це робота вдома і оплачується щотижня. Якщо вас зацікавила вакансія, пишіть мені в приватні повідомлення для отримання додаткової інформації. Надішліть мені приватне повідомлення англійською, якщо ви добре розбираєтеся в комп’ютері.
-
Срочно требуется несколько сотрудников (40-60 сотрудников) !!! >Возможна частичная и полная занятость >Зарплата: >понедельник-пятница > Подать заявку могут как мужчины, так и женщины >Должен проживать в Великобритании, США, Канаде, украинец в США, Канаде, Великобритании, а также другие страны Европы могут подать заявку. > Опыт работы не требуется (обучаем) >>Без ограничений по образованию, без комиссии агентства (без платы за обучение) ***Приоритет отдается выбору тех, кто может работать удаленно *** Отправьте мне личное сообщение на английском языке, если вы заинтересованы и готовы начать как можно скорее. Спасибо!
-
Тут такі кожен день з різних аккаунтів пишуть, просто не звертайте уваги. Адміністрація не встигає реагувати на такі пости в групі 🤷♂️
-
Якщо і шукаєте роботу з дому тоді єдиний правильний і фінансово привабливіший спосіб це біржі фрілансу, навіть якщо не сильно розбираєтеся в якійсь сфері завдяки гуглу і трохи хитрості легко вивчаєте протягом місяця цікаву для вас сферу і починайте заробляти працюючи по формулі сам собі голова
-
Все залежить від навичок (я маю на увазі не професійних), від того що подобається і чим готові займатися 🤷♂️ Все дуже індивідуально, можете написати в приватні повідомлення мені можливо щось підскажу але гарантувати 100% роботу не можу. Але якщо вас цікавить так звана survival job без знання англійської тоді це помічник на кухні чи склади і фабрики або будова тут залежить від статі вже.
-
Так всі хто приїжджає сюди знімають квартири без кредитної історії, просто звертайтеся до компаній які здають житло і вам розкажуть усі умови для заселення. Стосовно компанії Mainstreet угоди з роботи не вимагають, потрібно лише оплатити депозит 500$ + перший місяць та показати залишок на рахунку не менше ніж двох місячний розмір вашої орендної плати
-
Так, реально. Навіть не у компаній, а у приватних людей. Хоча багато хто каже що дуже складно. Не знаю від чого це залежить, особисто мені здається що ті хто каже що зняти житло майже не можливо, просто не дуже добре стараются.