Ukrainian Calgary
-
Всім привіт Шукаю роботу : хаускіпінг, клінінг, магазини одяг/продукти; ресторани -офіціант, помічник кухаря, прибирання. (В перелічених напрямках маю досвід за межами Канади) Відкрита до будь-яких пропозицій. Рівень англійської Intermediate Можливо хтось щось чув, або десь звільняється місце Дякую!🙏
-
Когда написано ошибка обычно там есть инструкция что делать. Необходимо звонить на горячую линию и сообщать о проблеме. В рабочее время по Онтарио
-
-
👓🕶️ Сонцезахисні окуляри, контактні лінзи або окуляри для зору після діагностики💛 ВСЕ БЕЗКОШТОВНО з картою health benefits🩵 (Ліміт відрізняється в кожному окремому випадку в залежності від зору- від 162$ до 250$) Якщо зацікавлені, я поділюсь контактами, пишіть ❤️
-
Але спочатку треба піти у фейр ентрі,подати документи,через 1-2 дні прийде імейл і тоді робити по інструкції
-
На бумажке феир энтри должен быть
-
Если у вас еще нет феир энтри,то да,нужно его сделать и потом покупать в Калгари транзит или онлайн И вроде как первое время проездной будет за 40$,а потом нужно подаваться на 6$,но я не уверенна что это точно
-
Нужно сначала обратиться к социальному работнику Раньше там принимали по четвергам,сейчас лучше узнать изменилось ли что то
-
Гугл в помощь
-
Ну я просто не делала,по этому предупредила что это может быть не точно