Ukrainian Calgary
-
Через Paysend за декілька хвилин, якщо не відразу. Через e-transfer не надсилав. Але якщо великі суми, від 100-200 $ то будуть йти довго, я пересилав з канадської карти на іншу канадську 600 $, зайняло коло одної години. На рахунок надсилання в Україну не знаю
-
Дякую. Але я переводила гроші, саме е-трансфером.
-
Так підказали мені. Так і перевела. Треба було терміново. Я не знала, що це кацапів
-
Пайсенд додаток норм. Але краще не користуватися. Будете тепер знати що він російський. Найкраще додаток Wise. Там і курс вигідний. Я коли була в Польщі , то мала Пайсенд і Wise . Якщо вибрати який краще для переказу в Україну, то звісно Wise. Там курс набагато вигідніший. Але є комісія. В Пайсенд немає комісії. Але курс нижчий . Я краще заплачу комісію, ніж користуватися додатком кацапів
-
Знайомі підказали. Дякую за інформацію. Візьму до уваги. Я в Канаді місяць і такими переказами раніше не користувалась взагалі.
-
Добрий ранок Підскажіть будь-ласка, де можна купити йод Дякую 🙏
-
👓🕶️ Сонцезахисні окуляри, контактні лінзи або окуляри для зору після діагностики💛 ВСЕ БЕЗКОШТОВНО з картою health benefits🩵 (Ліміт відрізняється в кожному окремому випадку в залежності від зору- від 162$ до 250$) Якщо зацікавлені, я поділюсь контактами, пишіть в лс ❤️
-
Доброго ранку! Маємо гарні тарифи для тих, хто хоче перейти з Fido на Rogers $50 - 75GB $60 - 100GB Не дорогі тарифи від інших операторів $39 - 10GB $45 - 40GB В наявності iPhone 15, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Plus, Google Pixel 8, Google Pixel 8 Pro. Якщо цікаво, пишіть в особисті)
-
Тут взагалі реально десь безкоштовно взяти меблі, або хоть щось в квартиру ???
-
Дякую!! А то такі ціни на меблі 🔥