Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Calgary

Ukrainian Calgary

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
36.8k Posts 4.3k Posters 110.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Allexe
    wrote on last edited by
    Добридень. Підкажіть будь ласка, у мене є прострочені дворічні українські права водія, які закінчилися в червні. Поміняти на постійні не було можливості, приїхав до Канади та хочу здавати на права. У мене немає жодної можливості поміняти на постійні, будучи вже в Канаді? Мені тільки тут уже сказали, що можна було їх поміняти на постійні у Європі (Чехія, Польща) я жив у Німеччині, і цього не знав. У кого така сама проблема, хто що може підказати? Заздалегідь дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юрій Стадницький
    wrote on last edited by
    Доброго дня Якщо ви не отримали ваш WP за електронною поштою яку ви використовували при реєстрації та складання аплікації CUAET, ви можете переглянути чи є данний лист на сайті IRCC де ви заповнювали аплікацію для візи, якщо і там немає тоді на данний момент нічим допомогти вам не можемо так як немає жодних контактів інстанцій які б могли вирішувати таке питання. Є кілька варіантів чому ви не отримали ваш WP на електрону адресу, це 1: ви не вказали що вам необхідний дозвіл на роботу під час складання аплікації 2: ви не получили одобрення 3: ви повині його отримати самостійно до 31 березня у аеропорті 4: це затримка системи через великий попит на створення заяв і ваш WP може прийти вам згодом за вашою електронною адресою.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Михайло Вікторович
    wrote on last edited by
    Пробуйте подати через Дію або кабінет водія, через два тиждні хтось з родичів забере і перешле вам. 1,5 місяця і будуть права, але в Канаді в більшості провінцій все одно треба буде перездавати. Спробуйте спочатку проконсультуватись на місті, чи варто вам зоморочуватись?)))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Allexe
    wrote on last edited by
    Дякую за відповідь)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юрій Стадницький
    wrote on last edited by
    Доброго дня Рекомендуємо вам звернутися до Генерального консульства України у Канаді та запросити актуальну довідку про досвід керування транспортними засобами після цього звертайся їх вашими правами та довідкою у реєстраційний центр та проходьте стандартну процедуру отримання прав. У провінції Альберта незалежно чи дійсні ваші українські права та вашого досвіду водіння вам потрібно здавати теоретичні та практичні завдання для отримання прав, обмін прав у Альберті не здійснюється. Обмін Українських водійських прав можливий лише у Манітобі та Саскачевані (без тестів)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Allexe
    wrote on last edited by
    Дякую за відповідь, так і зроблю)
    1 Reply Last reply
    0
  • t1071424305T Offline
    t1071424305T Offline
    Лора
    wrote on last edited by
    Дякую,в анкеті вказували що потрібен дозвіл на работу,візи отримали Worker,але того пісьма не нема.до 31першого не встигнемо виїхати бо чекаемо на дитину візу…Гарного дня,дякую ще раз!
    1 Reply Last reply
    0
  • t6102711176T Offline
    t6102711176T Offline
    Yarmak Raul
    wrote on last edited by
    Мы ищем виртуального помощника для оказания административной поддержки нашей команде при удаленной работе.   Этот рост означает, что мы всегда ищем самых талантливых, уверенных в себе, уравновешенных независимых мыслителей, которые присоединятся к нашей замечательной команде.  Опыт работы не требуется (предусмотрено обучение)   >> Никаких ограничений по образованию, никакой комиссии агентства (без платы за обучение), а также еженедельная оплата.  Отправьте мне текст на английском языке, если вы заинтересованы в быстром ответе.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1350120072T Offline
    t1350120072T Offline
    Diana
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Подались по cuaet,отримали візу,воркер Знайомі казали,що в них інша і можливо таке,що ми не зможемо получити фін допомогу,хто знає,це правда?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5040406459T Offline
    t5040406459T Offline
    Nataliia
    wrote on last edited by
    Виплата буде!!
    1 Reply Last reply
    0
  • t5040406459T Offline
    t5040406459T Offline
    Nataliia
    wrote on last edited by
    Добрий день. Це робоча віза. Якщо прилетите в Канаду до 31 березня, то виплата має бути! Пишу вам, бо в мене така сама віза. Купляйте бігом квиток і летіть, щоб ще встигли!!!
    1 Reply Last reply
    0
  • t306277985T Offline
    t306277985T Offline
    mark047
    wrote on last edited by
    Українська ІТ компанія RemSoft.Dev шукає локального сейлз представника для розширення клієнтської бази. Досвід в продажах вітається. Звертайтесь в ПП для деталей
    1 Reply Last reply
    0
  • t1350120072T Offline
    t1350120072T Offline
    Diana
    wrote on last edited by
    Дякую вам😊
    1 Reply Last reply
    0
  • t716668120T Offline
    t716668120T Offline
    1987
    wrote on last edited by
    Добрий день, може хтось знає, якщо погано заповнив анкету які наслідки можуть бути при подачі на піар? 1.неточно заповнив учобу(юо я у польщі ,а в україні залишився диплом тому я не мав можливості подивитися в якому році я закінчив і якому місяці ,а так я вже не паматаю бо пройшло 10 років... 2.вказав що безробітний був в україні тому то я не працював легально... 3.вказав що у польщі працював по тому запрошенні по якому у мене була віза у польщу ,але в разі чого підтвердити я не зможу бо погано розстався з роботодавцем.. 3.Також я міг помилково вказати дати перебуваня у польщі я вказав по новому паспорті бо старого у мене немає і я не памятаю коли я там виїжав закордон. На скільки ці помилки є суттєвими при прдачі у майбутньому на піар і чи є взагалі смисл з цим летіти у Канаду?
    1 Reply Last reply
    0
  • t934170602T Offline
    t934170602T Offline
    Natali
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Підкажіть будь ласка адресу register де є україномовні працівники. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t459344377T Offline
    t459344377T Offline
    Купрієнко Світлана
    wrote on last edited by
    Доброго вечора! Можна уточнити, в’їзд до Канади після 31 березня, які обмеження , крім фінансової допомоги?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5040406459T Offline
    t5040406459T Offline
    Nataliia
    wrote on last edited by
    Програма закінчується 31 березня, а щодо змін нічого немає!!
    1 Reply Last reply
    0
  • t5040406459T Offline
    t5040406459T Offline
    Nataliia
    wrote on last edited by
    А що вже є офіційний сайт про зміни програми після 31 березня??
    1 Reply Last reply
    0
  • t902511747T Offline
    t902511747T Offline
    Mikheal(Sha1in)
    wrote on last edited by
    Чи є хто недавно прилетів до Калгарі?
    1 Reply Last reply
    0
  • t608613971T Offline
    t608613971T Offline
    Stanislaw
    wrote on last edited by
    Друзі, вітаю! Моє українське водійське (що на 2 роки) просрочене, обміняти в Європі поки що не можу. Чи буде це проблемою при отриманні повних прав в Альберті, адже Україна каже що вони дійсні до кінця війни та рік після?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags