Ukrainian Calgary
-
Всім привіт!Шукаємо житло у Калгарі для родини (чоловік, дружина, діти 13 і 11 років), бажано 2 спальні. Прилітаємо 29 жовтня. Район не принципово який. Можемо об'єднатись з кимось і виняйти разом житло на перший час. Якщо маєте якісь контакти, свіжі об'яви, будь ласка поділіться інформацією. Дякуємо)💙💛
-
Всем привет 👋🏽 Я помогу Вам вывести ваше дело на новый уровень и представить ваши услуги в интернете ! Я занимаюсь созданиями сайтов любой сложности под ключ, от лендинга и до интернет-магазина, сайта аренды автомобилей, бронирований и многое другое 👨💻 Также после создания сайта возможно настроить рекламу 🌐 Обращайтесь в личные сообщения, спасибо за внимание 😇
-
Доброго дня, можливо хтось знає де можна придбати мʼясо кролика
-
Вітаю! Потрібна одна, можливо дві людини на роботу. Вакансія: „Amazon delivery driver” Перевагою для кандидата буде наявність власного автомобіля (van). Оплата від 4к в місяць.
-
Доброго дня! Маємо вигідні тарифи! $39 - 10ГБ $40 - 30ГБ $45 - 40ГБ $50 - 75ГБ 📱Google Pixel 8 за $1.75 на місяць + подарунки від магазину 📱 iPhone 14 за $15 на місяць + подарунки від магазину Також маємо в наявності iPhone 15 Pro Max 256 😉 пишіть в особисті
-
Так
-
Срочно набираем на постоянную работу в Германию. Прямой работодатель, немецкий контракт, жилье бесплатно, доезд бесплатно. Ставки БРУТТО: Электросварщик - 20-22 евро/час Токарь - 18-20 евро/час Слесарь, маляр, термист, дробеструйщик, маркировщик - 15 евро/час
-
открыли новый магазин vape , всех ждем в нашем магазине❤️ 💨💨💨💨💨💨💨💨 АКЦИЯ :при покупке одного вейпа второй идет в подарок , и есть еще возможность получить дополнительную скидку, за подробностями пишите в личные сообщения . название магазина : VapeX адрес магазина : 4315 Macleod Trail SW, Calgary, AB T2G 2R6 We have opened a new vape store, we are waiting for everyone in our store ❤️ 💨💨💨💨💨💨💨💨💨 PROMOTION: when you buy one vape, the second one comes as a gift, and there is still the opportunity to get an additional discount, write in private messages for details. Store Name: VapeX Store Address: 4315 Macleod Trail SW, Calgary, AB T2G 2R6
-
Всім привіт! Мене звуть Володимир - я викладаю англійську мову 🇺🇸 буду радий відповісти на всі ваші питання в особисті повідомлення 📩
-
Продаю 13 pro на 256 В ідеальному стані без жодних царапин Наклеєне нове захисне скло Кому цікаво запрошую в дірект
-
Я работаю на амазоне без собственного авто, работодатель предоставляет машину