Ukrainian Calgary
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка адресу register де є україномовні працівники. Дякую
-
Доброго вечора! Можна уточнити, в’їзд до Канади після 31 березня, які обмеження , крім фінансової допомоги?
-
Програма закінчується 31 березня, а щодо змін нічого немає!!
-
А що вже є офіційний сайт про зміни програми після 31 березня??
-
Чи є хто недавно прилетів до Калгарі?
-
Друзі, вітаю! Моє українське водійське (що на 2 роки) просрочене, обміняти в Європі поки що не можу. Чи буде це проблемою при отриманні повних прав в Альберті, адже Україна каже що вони дійсні до кінця війни та рік після?
-
Читав та якось пропустив саме свою відповідь о 17:04. Дякую що сказали))
-
Два тижня як тут🙌🏻
-
Я вибачаюсь а ви хоч трошки читаєте чат? Користуєтесь пошуком? На 7 постів вище - в 16,55 е аналогічне питання та відповіді....
-
Доброго дня. Мене звати Анастасія. Я працюю в Телус промо. Якщо вам потрібен інтернет, телебачення, home security або мобільний зв’язок, буду рада вам допомогти. Якщо ви вже підписали контракт та вам не подобається ціна, я допоможу вам з цим. Пишіть в лс. Гарного дня!
-
Зможете !
-
Порекомендуйте сайти де можна записатися і взяти або купити меблі
-
Нажаль ніхто нічого не пише.., питала у знайомих, казали, що дозвіл потрібно брати, але де вони не знають.. може ви взнаєте, то прошу напишіть мені..
-
Спільното, вітаю! Порадьте сайти для пошуку довготривалої оренди окрім kjijii i FB marketplace. Чи реально до приїзду знайти варіанти? Напишіть в пп в кого є успішний досвід і поради на цю тему. Дякую
-
Ціна?
-
Є підвальне приміщення 3 спальні 1 ванна туалет. Проплачена до 2 квітня на Airbnb. Ми знайшли постійне житло і з 10 березня переїжджаємо. Кому потрібно з 10 березня по 2 квітня звертайтесь в приват. Ціну обговоримо дешевше не знайдете.
-
можно ли при сьёме жилья давать свой sin?
-
По нему видно это
-
А що має сін до кредитної історії?
-
Кредитная история
30 Jan 2023, 02:45
1867/36597
about 3 hours ago