Ukrainian Calgary
-
А скажіть, якщо врахувати всі першочергові витрати, то на скільки вистачить цих 3к?) Я розумію, що має бути матеріальна подушка, але ж різні випадки бувають
-
Не всі можуть жити в знімний кімнаті)) Але то таке, завжди є вихід
-
Навіть не квартру, а як вище написали кімнату😅
-
На справді так і є, зробити депозит і оплатити один місяць (якщо повезе знайти квартиру без завдатку за кілька місяців)
-
Отзовитесь пожалуйста, родители у которых виза детей была вклеена в паспорт родителей, и уже находясь в Канаде вы подавались на визу для ребёнка, чтобы вклеить в паспорт ребёнка.
-
Чи є в Калгарі воркшопи?
-
Всем привет 👋🏽 Я помогу Вам вывести ваше дело на новый уровень и представить ваши услуги в интернете ! Я занимаюсь созданиями сайтов любой сложности под ключ, от лендинга и до интернет-магазина, сайта аренды автомобилей, бронирований и многое другое 👨💻 Также после создания сайта возможно настроить рекламу 🌐 Обращайтесь в личные сообщения, спасибо за внимание 😇
-
Добрий день. Продаємо пилосос(новий) користувались 3-4 рази. Продаємо в звʼязку з переїздом. Ціна 40$ Є коробка.
-
Привіт, хто міняв Польські чи інші європейські права на Канадські? Можете підказати скільки часу чекали на довідку з консульства та чи потрібно їхати особисто у консульство щоб її отримати чи потрібно просто їм написати на пошту чи зателефонувати? Дуже дякую!
-
Добрий день Отримав сьогодні Чекав місяць
-
Добрий вечір, 1) Хто пробував знімати гроші з приват картки тут, яка максимальна сума в день щоб зняти? 2) Чи можна зробити трансфер грошей з України на велику суму до Канади? Дуже буде вдячна за відповіді! 😊
-
Якщо гривнева то 400$ на тиждень Якщо валютна то більше 600 чи 700 на тиждень 2) На канадський рахунок ні Треба юзати програми для переказу грошей
-
Хто може допомогти зі страховкою на авто ? За винагороду