Ukrainian Calgary
-
Але спочатку на 7
-
Можете
-
Дякую!
-
Всім доброго дня. Підкажіть будь-ласка контакти ліцензованого перекладача в Калгарі . Дякую.
-
Доброго вечора. Шукаю бухгалтера чи його контакт який би зміг зробити мої податки. Дякую
-
Доброго дня, є питання Якщо просрочив безвіз в ЄС, чи можна вилетіти в Канаду і чи не буде якихось проблем?
-
Вітаю спільното. Мій друг шукає роботу в Калгарі. Якщо у вас є якісь пропозиції пишіть будь ласка в ПРИВАТНІ ПОВІДОМЛЕННЯ
-
Доброго дня Можливо хтось з цим стикався : я маю права на одну фамілію, зараз одружилась і змінила її. Права ще не змінювала. Питання чи краще зараз в Україні змінити одразу на нову фамілію чи краще в Канаді уже одразу на нову? Боюсь, що стаж не буде видно в нових правах (там буде дві дати і щоб нічого не сплутали переживаю) і щоб не видали в Канада 5 класу.
-
Доброго дня, заселилися в квартиру, шукаємо меблі безкоштовне або за плату: двоспальне ліжко, односпальне ліжко для дитини, кухонний стіл та стільці, Комод диван, Прикроватні тумбочки Кухонні прилади та посуд. Або підкажіть сайти де можна подивитися. Маркетплейс не працює, якщо хтось знає як можна це виправити, напишіть будь ласка. Заздалегідь вдячна за відповіді.