Ukrainian Calgary
-
Добрий вечір друзі, у мене до вас прохання, якщо вам не складно підписатись на мій канал у ютубі, буду дуже вдячна 🥹 youtube.com/@Mary_Mary30?si=UaXMthOnaAn8aeiD
-
Прочитайте анкету, нет ли чего мелким шрифтом?
-
Я через Apple Pay поповнюю, але ніяк не дешево. Ще теоретично я донатила раніше на монобанку так само. Тобто можете створити банку і через посилання скинути на неї кошти з канадської карти, а потім розбити її
-
Добрий вечір підкажете будь ласка чи у когось є розвідний ключ , позичити на годинку . Або може ключ на 15 - 17 ?
-
Друзі , всім привіт 😉 Маємо ще кілька останніх місць на поїздку в гори в цю суботу 11.11 Їдемо до Британської Колумбії на термальні джерела Radium Hot Springs+ Marble Canyon + місто Canmore -Виїзд з Калгарі о 8 ранку ➡️ повернення о 18-18:30 -Можемо забрати та завезти додому ✅Ціна 90 cad ( джерела оплачуються окремо - 16 cad ) Пишіть у приват , вишлемо погодинний план поїздки 👍
-
Мне в банке сказали что надо гасить сумму по statment который приходит раз в месяц, 11-го числа, обычно там указана сумма которую надо оплатить, или всю, или минимаоьный платëж, вообще я постоянно трачу с кредкитки, а когда приходит зп то вношу сумму которая висит(главное не уйти в минус и следить чтобы сумма по кредитке не превишала сумму которую ты можешь погасить) у них на кредитке хороший кэшбэк, я за 3 месяца почти 300$ насобирал, один только минус, его не видно с мобильного приложения(андроид) а только с компа, и если надо списать то надо звонить(ну для кого проблема, а для кого нет) кэшбэк тоже 11-го обновляется.
-
Провожу бесплатный вводный онлайн-урок для детей по созданию мини-сайтов, игр, анимации с нуля. Ребёнок проведёт время с пользой, а также получит ссылку на бесплатный курс по нейросетям и сможет сделать крутые проекты🙂 Кому отправить ссылки?) Пишите мне в лс😊
-
👓🕶️ Сонцезахисні окуляри, або окуляри для зору після діагностики💛 ВСЕ БЕЗКОШТОВНО з картою health benefits🩵 (Ліміт відрізняється в кожному окремому випадку в залежності від зору- від 162$ до 250$) Якщо зацікавлені, я поділюсь контактами, пишіть в лс ❤️