Ukrainian Calgary
-
Все залежить від навичок (я маю на увазі не професійних), від того що подобається і чим готові займатися 🤷♂️ Все дуже індивідуально, можете написати в приватні повідомлення мені можливо щось підскажу але гарантувати 100% роботу не можу. Але якщо вас цікавить так звана survival job без знання англійської тоді це помічник на кухні чи склади і фабрики або будова тут залежить від статі вже.
-
Так всі хто приїжджає сюди знімають квартири без кредитної історії, просто звертайтеся до компаній які здають житло і вам розкажуть усі умови для заселення. Стосовно компанії Mainstreet угоди з роботи не вимагають, потрібно лише оплатити депозит 500$ + перший місяць та показати залишок на рахунку не менше ніж двох місячний розмір вашої орендної плати
-
Так, реально. Навіть не у компаній, а у приватних людей. Хоча багато хто каже що дуже складно. Не знаю від чого це залежить, особисто мені здається що ті хто каже що зняти житло майже не можливо, просто не дуже добре стараются.
-
140-170$
-
Якщо ви вказували що вам потрібний дозвіл на роботу тоді його видадуть в аеропорті неважливо якого типу віза. В мене візитом віза і всерівно є дозвіл на роботу без всіляких листів, просто відав офіцеру паспорт і чекав коли поставлять штамп і дадуть на руки work permit
-
Зворотньої дії закон не має на данний момент, якщо вам вже була видана візиторська віза с можливістю отримання WP то вам зобов’язані її видати. Точного терміну не пам’ятаю потрібно перечитати але він моменту отримання у вас є як мінімум рік щоб отримати WP ( з того що пам’ятаю термін був 2 роки, але точно не менше року)
-
Доброго дня, підскажіть хто може знає, купив білети через додаток Kiwi з пересадкою в амстердамі, і наткнувся на погані відгуки вже після того як купив білети, дехто говорить що все добре, може хотось летів через цю компанію до канади та знає як і що воно таке, бо білети дорогі, не сильно хочеться потім за них ще гроші виривати звідти
-
Ми телефонували на гарячу лінію та дізнавались, так як інформації в квитку також не знайшли 🤷♀️ В нас теж був економ то входила одна сумка до 23 кг і ручна поклажа( але не факт що нічого не змінилось з того часу)