Ukrainian Calgary
-
Поміняю CAD$ на UAH по вигідному курсу, мені потрібно 20.000грн. +- Можу дати кеш або e-transfer. Пишіть в приватні.
-
Строку 14 з вашої Т4 (той бланк що роботодавець видав для повернення податків)
-
Тоді краще вам зателефонувати на гарячу лінію CRA, однак чекати там доведеться доволі довго (ввечорі година-півтори). Телефонуйте до 3 години дня, так швидше буде
-
🛒 You can buy verified bank accounts at my shop Revolut [ Personal | Business ] Wise [ Personal | Business ] Venmo | PayPal | Stripe Bunq | BBVA | Skrill Square / SquareUp QuickBooks (Intuit) ANZ | BNZ | KIWI N26 | ING | DKB Chase Business Western Union Instant Plaid BNP Paribas Santander Raiffeisen UniCredit Cash App 👤 Can make a verification to your individual request WhatsApp +48694021440
-
Home Brokerage надає знижки на комфортне житло в листопаді та грудні
-
Усім привіт, моя знайома з чоловіком шукають житло. 1 бедрум. Молода пара, без шкідливих звичок, дітей та тваринок. Дуже порядні люди, чоловік має роботу на будівництві , район не принципово. Бюджет до 1500 cad. Можливо хтось здає ,будемо вдячні за інформацію.
-
Добрий вечір. Продаємо нові ugg -не взували жодного разу,з етикеткою,коробкою. Хотіли повернути,але загубили чек. Купили за 195 доларів. Продаємо також за 195 доларів. Розмір USA -9
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка, на якому сайті ви купували квитки з Польщі до Калгарі (з пересадкою)? Чи норм сайт Kiwi для покупки?
-
Добрый день. Планируем с семьей приехать в феврале . Подскажите , пожалуйста , когда только приезжаешь в Канаду помогают ли еще как-то с жильем или нет ( в Калгари) ? Если нет , то как лучше снять жилье на первое время - airnb или может что-то другое посоветуете? Заранее благодарю 😇
-
Благодарю 🙏
-
✅ VERIFIED | CRYPTO | INVEST | BANK Online 🪬 Present to you a self-registered accounts: 🔗 Robinhood + Crypto Transfer 🔗 Paypal biz + [virtual terminal] 🔗 Quikbook [bussines] 🔗 Chase Privat Client 🔗 Us Bank business 🔗 Sofi BA [AN / RN] 🔗 Cash app + BTC 🔗 Blockchain Gold 🔗 Сhase personal 🔗 BOA Business 🔗 Meet depper 🔗 Binance [us] 🔗 CoinBase 🪬 Can make a verification to your individual request WA: +48694021094