Ukrainian Calgary
-
Всім привіт! ❗️Місто Калгарі ❗️ Шукаю хорошу та платоспроможну сусідку по квартирі для дівчини/жінки на довготривалу оренду. Вартість оренди 1815$ (тобто по 910$ з кожного Всі комунальні включені в вартість оренди разом із страховкою.Тут тепло взимку; самі регулюємо температуру; 2 рівнева квартира. Знаходиться будинок напроти Market Mol , автобусна зупинка зразу біля дому, тихий і гарний район NW Дзвоніть +1 (825) 561‑8125
-
Куплю USDT за кеш !
-
Добрый вечер. Кто нибудь снимал здесь деньги с украинской карты (ощад)?
-
по особистому досвіду представники на відділеннях самі нічого не знають 😂
-
What more can I say than to thank you all day, you are really a God sent and you have changed my life for good, and I must share your good works @Invest_With_Manager_Robles t.me/+CydO5ze5oJ1jYjc0 t.me/+CydO5ze5oJ1jYjc0
-
Всім привіт. Моїй дитині 9 місяців. Через два тижні після моїх пологів нас забрала швидка через високу температуру. Діагноз був наприкінці ангіну. Після якогось часу я почала помічати що вона не як не реагує, я до лікаря ,в результаті сказали що вона не чого не чути, пройшли купу обстежень,різних аналізів на жаль все підтвердилося😢😢😢 Але .. є в неї шанс жити як звичайна дитина, але на жаль на все обстеження, лікування, аналізи я і так йшла в стрибок. Нам потрібен слуховий апарат він дасть шанс що вона чутиме.. Прошу дуже вас допомогти мені, я хочу, я молюся щоб вона надалі не відчувала себе не повноцінною. Карта монобанку. 4441111138110758 PayPal [email protected] Дякуємо вам за вашу допомогу 🙏🙏🙏
-
Ecли у кoгo имeетcя интepec на дoп.вaканcию (удaлённая ocнoва). от 630 eвpо зa 1 нeделю. Oт 3 до 8 чacов в сeти. Пишите
-
На Shawnessy працює українець
-
Усім привіт Хто хотів собі зробити дешевший тариф, є можливість зробити без плати за перехід! 39$ за 20 гіг 45$ за 40 гіг Також діють знижки на попередні моделі айфонів та самсунги *При купівлі s23/s23+/s23 ultra - можна отримати гіфт купон на 250$🎁
-
Добрий ранок! Хлопці і дівчата, є важлива справа. У середу, 15 листопада, о 9:00 ранку ліпимо вареники. У кого є час і можливість, будь ласка, приходьте у Культурний центр Собору Святого Володимира (404 Meredith Rd NE Calgary). Деталі можна дізнатися, написавши на [email protected]. Реєстрація за посиланням docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfA-qJ_M0jjwW-nrmmTvlt5gByfd80hprNF7Crx1qluFF0kPA/viewform?usp=sf_link, або ж просто приходьте в середу вранці! Запрошуйте родичів, друзів та подруг. Чудове товариство і гарний настрій гарантовані! #ВареникиКалгарі #ЦеркваСвятогоВолодимира #CalgaryUA
-
В наявності 📱iPhone 15 Pro Max До $200 🎁 у подарунок! Плани від $25/місяць Без плати за під'єднання! $40 - 40ГБ 🔥 Величезний розпродаж телефонів! Southcentre Mall 100 Anderson Rd SE WOW mobile boutique
-
Спасибо
-
Сколько стоит кофе в Старбаксе ?
-
Ну любопытно же 😁