Ukrainian Calgary
-
Доброго дня, шукаємо з чоловіком роботу, вiн столяр,я бариста. Английска на гарному рiвнi.
-
Усім привіт Хто хотів собі зробити дешевший тариф, є можливість зробити без плати за перехід! 39$ за 20 гіг 40$ за 40 гіг Також діють знижки на попередні моделі айфонів та самсунги *При купівлі s23/s23+/s23 ultra - можна отримати гіфт купон на 250$🎁
-
Доброго вечора ! Склалась така ситуація, що зараз лишилась без грошей, і немає за що купити продуктів. Якщо хтось зможе будь ласка позичте 300гривень або хто скільки може, я зможу повернути кошти 15-16 числа як тільки прийде виплата . Або якщо хтось знаходиться поблизу привезіть продуктів. Будь ласочка допоможіть🙏🏻
-
Я не думаю, что человек находится в Канаде
-
Таня уже год просит 300 грн) она не в курсе что так просто с Канады денег не передать и продуктов не подвести)
-
Є робоча схема - відлітаєте з України в Канаду, оформлюєте тут робочу візу якщо ще нема, fair entry і можете спокійно поки не знайдете роботу отримувати їжу з фудбанку Доречі, здається навіть квитки можна отримати безкоштовно до Канади поки з України автостопом будете їхати, захватіть айкоси та лейс з грибами, можна думаю попросити у дальнобійників щоб з цим допомогли, тут станете міліардершою на айкосах з різними смаками, бо багато хто жалівся на поганий вибір
-
Доброго дня! Мене звати Ліда! Я майстер манікюру початківець. Прошу строго не судити! Займалась манікюром давно, але робила лише собі і близьким людям. Тому хочу починати розвиватись в цьому напрямку. Маю всі необхідні матеріали для стерилізації інструментів і безпечного та якісного виконання роботи. Ціна лише за матеріал 25$ Локація 📍 Calgary, 23 ave SW За детальною інформацією звертайтесь в особисті повідомлення🙂 📩 Всім гарного та мирного дня!