Ukrainian Calgary
-
Усім привіт Хто хотів собі зробити дешевший тариф, є можливість зробити без плати за перехід! 39$ за 20 гіг 40$ за 40 гіг Також діють знижки на попередні моделі айфонів та самсунги *При купівлі s23/s23+/s23 ultra - можна отримати гіфт купон на 250$🎁
-
Доброго вечора ! Склалась така ситуація, що зараз лишилась без грошей, і немає за що купити продуктів. Якщо хтось зможе будь ласка позичте 300гривень або хто скільки може, я зможу повернути кошти 15-16 числа як тільки прийде виплата . Або якщо хтось знаходиться поблизу привезіть продуктів. Будь ласочка допоможіть🙏🏻
-
Я не думаю, что человек находится в Канаде
-
Таня уже год просит 300 грн) она не в курсе что так просто с Канады денег не передать и продуктов не подвести)
-
Є робоча схема - відлітаєте з України в Канаду, оформлюєте тут робочу візу якщо ще нема, fair entry і можете спокійно поки не знайдете роботу отримувати їжу з фудбанку Доречі, здається навіть квитки можна отримати безкоштовно до Канади поки з України автостопом будете їхати, захватіть айкоси та лейс з грибами, можна думаю попросити у дальнобійників щоб з цим допомогли, тут станете міліардершою на айкосах з різними смаками, бо багато хто жалівся на поганий вибір
-
Доброго дня! Мене звати Ліда! Я майстер манікюру початківець. Прошу строго не судити! Займалась манікюром давно, але робила лише собі і близьким людям. Тому хочу починати розвиватись в цьому напрямку. Маю всі необхідні матеріали для стерилізації інструментів і безпечного та якісного виконання роботи. Ціна лише за матеріал 25$ Локація 📍 Calgary, 23 ave SW За детальною інформацією звертайтесь в особисті повідомлення🙂 📩 Всім гарного та мирного дня!
-
Всім привіт, підкажіть будь ласка, яка процедура, куди звертатись та як краще, якщо треба зробити узд та потрапити до гінеколога Розумію, що треба до сімейного спочатку записатись, але ще нема сімейного. І може порекомендуйте клініки, де робили або куди вас направляли на узд Дякую! :)