Ukrainian Calgary
-
Дякую
-
В аплікації є така функція. Сам не користувався, але бачив.
-
Доброго дня друзі.Шукаю квартиру в оренду з двома спальнями в Калгарі.Може хтось щось знає або бачив або має.Дуже вдячний за інформацію.
-
Привіт всім Я новоприбулий з України і шукаю будь -яку роботу в Калгарі Вже є досвід 3 місяців, праці на складі в Калгарі Дякую за будь -яку допомогу та контакти Гарного дня 😊 Hi everyone I’m newcomer from Ukraine and I’m looking for any job in Calgary Already have the experience of 3 months working at warehouse in Calgary Will appreciate any help and contacts Thank you all of you 😊
-
Доброго дня, це більше залежить від людини яке веде ваш кейс на підписання контракту. Інколи можуть приймати виписки із іноземних банків але у такому випадку у вас повинно бути на балансі канадської карти сумма у розмірі 2-х місячних орендних оплати вашого помешкання.
-
Решили через 911 в итоге, служба поддержки не помогла
-
Да чуть инфаркт не схватил
-
Привіт всім, наквасила капусти,дуже смачно,може кому цікаво,один кілограм 13 канадських,0,5 кілограма 7 канадських доларів,як що цікаво пишить в лічку)))гарного вечора
-
У нас навіть не запитали про виписку, бо не було ще карток. Господар квартири сказав що він дивиться на людей а не їх документи.
-
Привіт всім, шукаю роботу. Мені 27, в Україні працював в фінансовому секторі, але зараз в Канаді шукаю будь-яку роботу. (руками також вмію працювати) Буду дуже вдячний за допомогу.
-
Брали квін з боксом і доставкою 200