Ukrainian Calgary
-
Усім привіт Прийшли знижки Black Friday: *Тарифи від 35$ за 40 гіг fido/koodo *безкоштовні телефони google pixel 7 *знижки на усі Samsung (s23 fe 5$ на місяць) * знижки на усі IPhone 📱 Деталі в лс 🌸🐈⬛ Або приходьте 3625 shaganapi trail nw Wow mobile (біля епл стор)
-
Всім привіт, чи є тут хтось хто займається пайкою плат? Треба конектор один перепаяти
-
Доброго дня зараз шукаю роботу, Фабрики, Склади, Будова хто може чимось допомогти буду радий дякую пишіть🙂
-
Вітаю спільното. Можливо комусь буде цікаво. Продам декілька деталей до Нісан Рог (в мене був 2008 року). Автомобіль продав, а деталі залишились (вони нові). Маю підшипник ступіци, накінечник рульової рейки лівий та правий, та тормозні колодки передні (ліві), праві замінював. З ціною напишіть в особисті повідомлення, домовимось.
-
тут колись хтось викладав свої дані, дівчина яка займається чоловічими стрижками , Барбер. Хто може дати її контакти?
-
Всім привіт хто після нового Work Permit подавався на нову візу. У зв’язку з закінченням паспорта. У мене вже новий WP, тепер хочу вклеїти візу у новий паспорт. Хто може допомогти в приват. За винагороду, дякую.
-
Я продовжив, тому що у мене був до кінця дії паспорта. Я приїхав у березні а паспорт закінчився у липні. Відповідно до цього вони мені продовжили ще на 3 роки.
-
Доброго вечора!В work permit вказана дата до 2025р після цієї дати його можна продовжити?
-
ПРОШУ НЕ ВИДАЛЯТИ Всім привіт. Моїй дитині 9 місяців. Через два тижні після моїх пологів нас забрала швидка через високу температуру. Діагноз був наприкінці ангіну. Після якогось часу я почала помічати що вона не як не реагує, я до лікаря ,в результаті сказали що вона не чого не чути, пройшли купу обстежень,різних аналізів на жаль все підтвердилося😢😢😢 Але .. є в неї шанс жити як звичайна дитина, але на жаль на все обстеження, лікування, аналізи я і так йшла в стрибок. Нам потрібен слуховий апарат він дасть шанс що вона чутиме.. Прошу дуже вас допомогти мені, я хочу, я молюся щоб вона надалі не відчувала себе не повноцінною. Збір йде повільно, но я вірю в те що ми сможемо зібрати всю сумма. Зібрано 55460 грн Потрібно 106036 грн.. Карта монобанку. 4441111155147071 PayPal [email protected] Дякуємо вам за вашу допомогу 🙏🙏🙏
-
Вітаю! Можливо хтось працює в Калгарі в айті компаніях, якщо є відкриті позиції на Marketing або Customer Support, буду дуууже вдячна за підказку. Дуже мало вакансій на indeed/linkedin. З англійською все добре, 8 років досвіду (майже рік канадського)
-
Доброго вечора, продам кросівки. Одягалися один раз , без дефектів. Продам за 60$. Кому цікаво пишіть в особисті
-
Доброго дня зараз шукаю роботу, Фабрики, Склади, Будова хто може чимось допомогти буду радий дякую пишіть🙂
-
📱Pixel 7 & 60ГБ - $45/міс 📱Samsung S23 FE & 60ГБ - $50/міс 📱iPhone 14 & 60ГБ - $60/міс 📱iPhone 14 Pro Max & 60 ГБ - $80/міс 📱iPhone 15 & 60ГБ - $72/міс 📱iPhone 15 Pro & 60ГБ - $82/міс 📱 iPhone 15 Pro Max & 60ГБ - $90/міс $34 - 20ГБ $40 - 40ГБ ☝️Сімейні плани та знижки! 🎁 Безкоштовно аксесуари до кожного телефону! * Безкоштовне під'єднання! Southcentre Mall 100 Anderson Rd SE WOW mobile boutique
-
🫶Важлива зустріч - знайомство з тілом та емоціями🫂 Запрошую вас на 2 терапевтичну групову зустріч 19.11 на 14:00 в центральній бібліотеці Цінність- 30 cad Тривалість- 1 год 30 хв
-
15 Pro є в наявності?
-
Добрий день можливо в когось є лишній акаунт Дордаш делівері щоб працювати в доставці бо там немає місця а убер заблокували
-
Есть
-
Хей всім Можливо хтось хоче поїхати на гарячі джерела за Банфом у неділю Заїдемо на класні локації трохи пофоткатись , прогулятись Поїдемо на орендованому suv , через це ціна може комусь не сподобатись 35$ +~ за дорогу Їдемо молодою компанією , тому без дітей та бажано до 30 років) Кому цікаві деталі , в лс