Ukrainian Calgary
-
Оптова торгівля ліквідацією, відкриття грантів і угоди «Чорної п’ятниці». Абсолютно нові меблі, без податків, податку на товари та послуги, безкоштовна доставка в той же день по всьому Калгарі Доступні матраци всіх розмірів від 5 до 14 дюймів із поєднанням м’яких, середньої м’якості, твердих, жорстких, наджорстких і подушок. Доступні каркаси ліжок усіх розмірів у різних дизайнах із поєднанням шкіри, тканини, оксамиту та дерева. Також в наявності обмежена кількість дивана, дивана-ліжка, журнальних столиків, тумб, обіднього столу Адреса: 4451 61 Ave SE Unit#3 Працює з 9:30 до 17:00 з понеділка по суботу Неділя за попереднім записом Телефон: 587-432-7507 Будь ласка, не втратьте можливість Ціна односпального матраца починається від 130 доларів Ціна двоспального матраца починається від 229 доларів Ціна матраца Queen починається від 269 доларів Ціна на матрац King починається від 349 доларів Диван секційний 3 місний ціна від 649$ Без податків, без податку на товари та послуги, безкоштовна доставка
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка як перевести гроші на українську картку. Та чи можна оформити якусь українську картку онлайн без номера телефону. Дякую заздалегідь
-
Девчонки ,кто делает реснички?
-
Walmart
-
Підтримуйте нові можливості кіновиробництва Бронювання квитків на фільми та останні трейлери нових фільмів. Помічник просування Обсяг робіт Підвищення оптимізації квитків у фільми та допомога з останніми трейлерами фільмів (нетехнічні). Досвід не потрібен (простий посібник) Вимагати: 18 років і старше Майте пристрій, який може підключитися до Інтернету. Робочі години, робочі години в США та гнучкий графік Необхідне базове знання англійської мови. Зарплата: Основна заробітна плата + система винагород 1. 10:00 до 13:00: $30 - $45/год. 2. Зарплата в день: $250 До $450/день 3. Тижнева зарплата: $700 і більше .. Примітка: не пропустіть цю чудову можливість стати частиною нашої команди! Приєднуйтесь до нас сьогодні для кращого майбутнього...
-
Привіт, я Софія, я живу в Канаді. якщо вас цікавить неповний/повний робочий день, надішліть мені пряме повідомлення. Мені потрібні працівники
-
1 bedroom apartment in Bella Casa Condo Квартира вільна з 1 Грудня. Другий поверх, сонячна сторона, дуже світла і тепла квартира. Є посудомийка, пралка та сушильна машина. Великий балкон. 3 хвилини пішки до Sobeys, Dollorama. Всі інстанції, школа, дитячий садок,бібліотекa, Costco, Walmart 10 хвилин їзди. 7 хвилин пішки до спортзалу. 20-30 хвилин автобусом до Downtown(автобусная зупинка біля дому) Також є підземний паркінг, закритий внутрішній двір з зоною барбекю. Без тварин. Аренда 1 700 CAD + електропостачання (20-40 CAD).
-
Доброго дня зараз шукаю роботу, Фабрики, Склади, Будова хто може чимось допомогти буду радий дякую пишіть🙂
-
НОВІ РОБОТИ в Канаді з якомога швидше❗️ Зарплата: - понеділок - п'ятниця - 1250 $/тиждень - субота-неділя - 600 $ / на тиждень 📌Робота в: Канада - 20 років - 65 років. - Базова англійська (Буде проведено навчання) Тільки 5 днів на тиждень, повний робочий день, неповний робочий день і (гнучкий графік) Ранкова зміна або післяобідня зміна Якщо ви зацікавлені, ви можете залишити повідомлення мені безпосередньо їй
-
🎄 ВАКАНСІЯ НА РІЗДВЯНИЙ ВИКЛИК 🎄 Нашій компанії потрібно більше персоналу в околицях Канади Повна та неповна зайнятість (дистанційно) Найм персоналу для продажу нових квитків у кіно та введення даних про фільм 📌Денна заробітна плата: $30/год. 📌Щотижнева заробітна плата: $600/ тиждень Поетапне навчання легко освоїти. Навчання: 1-3 дні. Оплата: щотижня, а також щодня Досвід: немає Години: насолоджуйтесь гнучким графіком Студенти також можуть подати заявку!! Мабуть, зараз проживає в Канаді !! Доступний негайний старт!!
-
Підтримуйте нові можливості кіновиробництва Бронювання квитків на фільми та останні трейлери нових фільмів. Помічник просування Обсяг робіт Підвищення оптимізації квитків у фільми та допомога з останніми трейлерами фільмів (нетехнічні). Досвід не потрібен (простий посібник) Вимагати: 18 років і старше Майте пристрій, який може підключитися до Інтернету. Робочі години, робочі години в США та гнучкий графік Необхідне базове знання англійської мови. Зарплата: Основна заробітна плата + система винагород 1. 10:00 до 13:00: $30 - $45/год. 2. Зарплата в день: $250 До $450/день 3. Тижнева зарплата: $700 і більше .. Примітка: не пропустіть цю чудову можливість стати частиною нашої команди! Приєднуйтесь до нас сьогодні для кращого майбутнього...
-
Можна детальніше дізнатись, будь ласка?
-
Who wants a job in CANADA? I need (5 staff)for sell film ticket, START ASAP!!
-
Доброго дня підкажіть будь ласка можливо хтось знає де можна отримати вітаміни з бенефіт карткою? Буду дуже вдячна за відповідь
-
🔥BLACK FRIDAY ПОПЕРЕДНІЙ РОЗПРОДАЖ🔥 📱 iPhone 11 за $0
-
♲ ІНФОРМАЦІЯ ТА ОБОВ’ЯЗКИ ♲ ➊ Це робота з продажу квитків на фільми в Інтернеті ➋ Наша робота полягає в покращенні рейтингу останніх фільмів, а щоденна оплата становить 35 доларів США за годину. Тижнева заробітна плата: від 400 до 600 доларів на тиждень ➌ Працюємо в глобальній економіці. Наша робота – легальний бізнес, доступний для людей з різних країн. ➍ Наша роль полягає в тому, щоб підтримувати проекти виробництва фільмів і підвищувати видимість ринку квитків на фільми. Лише онлайн-продаж квитків на останні нові фільми.
-
Это какой европейский?