Ukrainian Calgary
-
ПРОПОЗИЦІЯ РОБОТИ КІНОВИРОБНИЦТВО КОЛ, ТД Повний/неповний робочий день ( позаштатний ) Посада: Асистент із введення даних про фільми та продажу квитків у кіно 📌Денна заробітна плата: $30/год. 📌Щотижнева заробітна плата: $600/ тиждень Поетапне навчання легко освоїти. Навчання: 1-3 дні. Оплата: щотижня, а також щодня Досвід: немає Години: насолоджуйтесь гнучким графіком Не обов’язково бути знавцем комп’ютера чи англійської мови - Розташування: місто Торонто, Канада (можлива також віддалена робота) - Пропоновані переваги: медичні, стоматологічні та зорові. ДЛЯ ПОВНОЇ ДЕТАЛІ НАПИШІТЬ МЕНІ
-
Всем здравствуйте) подскажите, кто ездил в Эдмонтон в консульство по вопросу загранпаспорта, там насколько я помню нужно что-то оплачивать, подскажите пожалуйста сумму и как лучше - наличкой или картой или нет разницы) Благодарю )
-
Доброго дня зараз шукаю роботу, Фабрики, Склади, Будова хто може чимось допомогти буду радий дякую пишіть🙂
-
Підскажіть будь ласка з досвіду хто робив, як отримати лист від соц робітника ?
-
Ребята подскажите человека, кто занимаеться резиной на машину. Нужны колёса 265/40 r22. Или что можно в замен поставить вместе с дисками, например заменить на 20-й радиус?
-
Дякую🙂
-
Пропоную уроки Водіння для водіїв-початківців та підготовка до Роадтесту. Автомат. 1.5 години 50 $.
-
Рекомендую 👍👍
-
Нам так видали-на 4 роки (права які закінчувались через рік в Україні )
-
Southcentre Mall 100 Anderson Rd SE WOW mobile boutique
-
Ми звертались у center for newcomers, далі ми домовились про зустріч, де зустрілись із соцпрацівником, який видав нам листа.
-
Задається кімната в Бейсменті. окрема кухня та ванна кімната. Посуд додається. Пральна та сушильна машина. Окремий вхід позаду будинку. Північний схід Калгарі 3 хвилини до торгового центру Marlborough, Wallmart і синій гілки CTrain. Вільна з 24 листопада. 750 $ на місяць Депозит 750$. Утиліти та Wi-Fi включені.
-
Наша доня Анна потребує негайної допомоги! У вересні нам оголосили страшний діагноз - спинальна м'язова атрофія І типу. Якщо не лікувати вона не доживе і до 2х років. ❗ТЕРМІНОВИЙ ЗБІР❗ Коштів на дороговартісне лікування. Для лікування потрібен 1 укол (Zolgensma) вартістю 2 млн. доларів Ін'єкція робиться один раз на все життя. Благаємо кожного ДОПОМОЖІТЬ ЗІБРАТИ КОШТИ на препарат, який ВИЛІКУЄ і дасть шанс на життя.🙏 Будь ласка, допоможіть фінансово,репостом,молитвою🙏 якщо ми об'єднаємось ми все зможемо 🕊️ Реквізити на допомогу: 💳5167619610231883 MorozMarina 🌍PayPal [email protected]
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка НАШОГО механіка з інструментами ⚒️ Нам в машині (dodge journey 2012) треба акумулятор замінити
-
Всім привіт! Мене звуть Володимир і я займаюся викладанням англійської 10+ років! Індивідуальна програма навчання для кожного Розмовляю як носій, пишіть – відповім на всі запитання