Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Calgary

Ukrainian Calgary

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
36.8k Posts 4.3k Posters 110.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Peter Aviles
    wrote on last edited by
    🚗 Шукаєте ідеальний автомобіль? Ваш пошук завершується тут! 🚗 Привіт, мене звати Пітер, ваш надійний продавець автомобілів у Maclin Ford. Незалежно від того, чи шукаєте ви новий чи б/у автомобіль, я тут, щоб зробити ваш досвід покупки автомобіля легким та приємним. 🌟 Чому обирати мене? ✅ Знаю як допомогти новоприбулих ✅ Персоналізована допомога, яка відповідає вашим потребам. ✅ Конкурентоспроможні ціни та варіанти фінансування. ✅ Зобов'язання до вашої задоволеності, від початку і до кінця. Готові знайти свій мрійовий автомобіль? Пишіть мені, і давайте вам допоможемо взяти кермо ідеального автомобіля. 🚘 Не пропустіть можливість виїхати з ідеальним автомобілем. Зв'яжіться зі мною сьогодні! 📞+1 (403) 888 2733 #ПродажАвтомобілів #MaclinFord #МрійовийАвтомобіль #ПокупкаАвто
    1 Reply Last reply
    0
  • t6267759232T Offline
    t6267759232T Offline
    Ada Frieda
    wrote on last edited by
    ПРОПОЗИЦІЯ РОБОТИ КІНОВИРОБНИЦТВО КОЛ, ТД Повний/неповний робочий день (фріланс) Посада: помічник із введення даних про фільм та продажу квитків у кіно 📌Денна заробітна плата: $30/год. 📌Щотижнева заробітна плата: $600/тиждень Поетапне навчання легко освоїти. Навчання: 1-3 дні. Оплата: щотижня, а також щодня Досвід: немає Години: насолоджуйтеся гнучким графіком Не обов’язково бути знавцем комп’ютера чи англійської мови - Розташування: місто Торонто, Канада (також можна працювати віддалено) - Пропоновані переваги: ​​медичні, стоматологічні та зорові. НАДІШІТЬ МЕНІ ПОВІДОМЛЕННЯ, ЩОБ ДІЗНАТИСЯ ДЕТАЛІ
    1 Reply Last reply
    0
  • t6336179515T Offline
    t6336179515T Offline
    Hanni Grace
    wrote on last edited by
    НОВІ РОБОТИ в Каліфорнії з якомога швидше❗️ Зарплата: - понеділок - п'ятниця - 1250 $/тиждень - субота-неділя - 600 $ / на тиждень 📌Робота в: Канада - 20 років - 65 років. - Базова англійська (Буде проведено навчання) Лише 5 днів на тиждень, повний робочий день Неповний робочий день та (гнучкий графік) Ранкова зміна або післяобідня зміна Якщо ви зацікавлені, ви можете залишити повідомлення безпосередньо їй
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alexander
    wrote on last edited by
    Супер-вакансія!!! Без досвіду роботи, мову знати не потрібно, зарплата $2000 на годину. Потрібно лише нічого не робити і гроші самі падають на карту. Поспішайте, бо такого ніде не буває! За деталями звертайтесь в країну чудес.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Cheerleader
    wrote on last edited by
    Как связан поиск людей по Канаде с требованием жить в Германии?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Cheerleader
    wrote on last edited by
    Тоже скам
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Cheerleader
    wrote on last edited by
    Пон,скам
    1 Reply Last reply
    0
  • t1056002484T Offline
    t1056002484T Offline
    Pavlo Laskovyi
    wrote on last edited by
    Пропоную послуги з обслуговування компьютерів, ноутбуків, смартфонів. Ремонт, чистка, заміна термопасти, програмне забезпечення. Досвід більше 10 років. Запрошую.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1963564294T Offline
    t1963564294T Offline
    Liahim
    wrote on last edited by
    Продам тебе учебник орфографии
    1 Reply Last reply
    0
  • t5330831597T Offline
    t5330831597T Offline
    VasylCanada
    wrote on last edited by
    Продам відповеді на 4 клас є всі запитання
    1 Reply Last reply
    0
  • t1363989157T Offline
    t1363989157T Offline
    Света
    wrote on last edited by
    Доброго дня, спільнота! Можливо, хтось зможе підказати, чи випустять із Канади, якщо в дитини залишилося менше місяця до закінчення дії паспорта?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1963564294T Offline
    t1963564294T Offline
    Liahim
    wrote on last edited by
    Фарион, перелогинься
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Влада Мельник
    wrote on last edited by
    краще не ідеально говорити українською, ніж намагатися вийобуватись російською. а пропонувати україномовній людині «учєбнік орфографії» - теж далеко не найрозумніший твій вчинок 🤦🏻‍♀️
    1 Reply Last reply
    0
  • t1963564294T Offline
    t1963564294T Offline
    Liahim
    wrote on last edited by
    Почему вы с таким фанатизмом в Канаде, а не в рядах зсу? Ну или не пидрымуете экономику Украины, работая там?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1001323856T Offline
    t1001323856T Offline
    Delirium
    wrote on last edited by
    В укр языке нет орфографии? Вы сами себя слышите? Самая агрессивная каста здесь - свои же украинцы Вот у меня на работе есть свободные места, приходят люди на собеседование (не украинцы). И я знаю, что моя работа подходит на пиар. И больше всего не хочу, чтоб у меня на работе были украинцы, которые могут меня ненавидеть за факт того, на каком языке я общаюсь. Что за ненависть к своим же?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Влада Мельник
    wrote on last edited by
    я не вмію читати на собачій, а ти на ній навіть писати не вмієш. про що ми говоримо? людина задала питання українською у українській групі. ти ж, в свою чергу, порадив їй подарувати «учєбнік орфографії». то може ти спочатку розкажеш, що за хуйню ти несеш, а потім вже я тобі розповім, як можна працювати з канадського фопу через українську компанію, сплачуючи податки Україні. але з такими когнітивними задатками для тебе це всеодно буде чимось нереальним 🥱
    1 Reply Last reply
    0
  • t767342442T Offline
    t767342442T Offline
    ✨Lana ✨
    wrote on last edited by
    Лишь бы докапаться Мовний вопрос никак не угомонятся
    1 Reply Last reply
    0
  • t1001323856T Offline
    t1001323856T Offline
    Delirium
    wrote on last edited by
    Кал - это существование людей, которые рассказывают всем подряд на каком языке разговаривать.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1001323856T Offline
    t1001323856T Offline
    Delirium
    wrote on last edited by
    Орфография в русском и украинском языке одинаковая 🤦🏻‍♀️ Зачем вы ищите зраду во всем? Что за цирк?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Влада Мельник
    wrote on last edited by
    Ви говорите зовсім про інше, і дуже плутаєте холодне з гарячим. я хотіла довести лише те, що ображати людину, яка намагається у еміграції всеодно говорити державною мовою, як би важко їй не було, і робити це російською - це кал. це і є ненависть до своїх же.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags