Ukrainian Calgary
-
В укр языке нет орфографии? Вы сами себя слышите? Самая агрессивная каста здесь - свои же украинцы Вот у меня на работе есть свободные места, приходят люди на собеседование (не украинцы). И я знаю, что моя работа подходит на пиар. И больше всего не хочу, чтоб у меня на работе были украинцы, которые могут меня ненавидеть за факт того, на каком языке я общаюсь. Что за ненависть к своим же?
-
я не вмію читати на собачій, а ти на ній навіть писати не вмієш. про що ми говоримо? людина задала питання українською у українській групі. ти ж, в свою чергу, порадив їй подарувати «учєбнік орфографії». то може ти спочатку розкажеш, що за хуйню ти несеш, а потім вже я тобі розповім, як можна працювати з канадського фопу через українську компанію, сплачуючи податки Україні. але з такими когнітивними задатками для тебе це всеодно буде чимось нереальним 🥱
-
Ви говорите зовсім про інше, і дуже плутаєте холодне з гарячим. я хотіла довести лише те, що ображати людину, яка намагається у еміграції всеодно говорити державною мовою, як би важко їй не було, і робити це російською - це кал. це і є ненависть до своїх же.
-
Хорошо обьясню для кастрюлеголовой. Первое продавать ответы на тест по вождению, минимум нечестно, максимум небезопасно. Засрали свою страну и тянут эти порядки в нормальную. Второе. Ну у меня с детства на «собачьей» мама с папой говорили. Это первый язык, который я выучил. А вы? Вы же украиноязычная? То есть русский вы выучили? А зачем? Ждали русский мир? Или что? Вот такие как вы и наводят ракеты на своих
-
Задрали уже, если честно И каждый из таких мовникив пишет неграмотно чаще всего, не зная полноценно ни одного языка Русскоговорящие украинцы знают и русский, и украинский. Они же не знают нормального ни одного зачастую Вообще не понимаю смысл докапываться до людей, да еще и тем персонам, которые уехали из Украины. За границей учить людей на каком им языке говорить 🤡
-
Та людина, хоче своїх наї..ти. бо впарює херню. Тести, які самі всі вчать. Зато на українській пише.
-
боже, аж смішно) малі, які пишуть з помилками, намагаються ще притягнути за те, що вони знають мову краще за тебе, коли у мене і наукових, і літературних публікацій більше, ніж у вас помилок😅 при чому тут це? я побачила людину, яка пропонує якісь там відповіді на якісь там запитання - я не сиджу у чатах цілодобово, як ви, знатоки, я не знаю, хто тут фейк, а хто - ні. я побачила, що людину намагалися образити за те, що вона написала щось не на чистій українській, тому і почала доводити, що так робити - це повне лайно. а підтексти і сотні інших контекстів можете знаходити ще дуже довго. суть була не в тому
-
І гуманітарку, гарно у Львові пиз..ли. На українській мові. Не так страшні чужі воші, як свої гниди. Чому патріоти, сїб...ли в Канаду? Чому не в Україні? Думаєте кинули 3коп податків і я така файна?
-
Доброго дня. З 1 грудня передаємо свій контракт на 1бедрумну квартиру у звʼязку з переїздом у інше місто. (26 листопада плануємо зʼїзд) Ціна контракту: 1950 (разом з теплим паркінгом) Дім pet friendly! Новий дім у тихому центрі. На даху патіо та барбекю. Поряд з домом 6 маршрутів автобусів. До Сітрейну 12 хвилин пішки. Без роботи спокійно підписують контракт. Дуже вітаються українці. У домі майже 50 відсотків. У квартирі ми були перші орендарі, тому техніка уся нова і дуже класна. Пралка та сушарка у юніті, посудомийка є. Квартира дуже тепла та світла. Зможемо залишити свій диван за доп плату. Уточнюючі питання та доп фото у ОП.
-
якщо намагаєтеся щось сказати за помилки, - будь ласка, хоч одне речення напишіть без них, триматиму за Вас кулачки 🙏🏻