Ukrainian Calgary
-
The most fruitful decision of my life was trading with Mr @Trader_davies I wouldn't have a second thought about choosing him over any other dealer. I tested trading with $300 and received a return of $3,550 in a few days. His care and trustworthiness cannot be compromised. Click on that link below to Contact him. @Trader_davies JOIN GROUP JOIN GROUP
-
Привіт, мені потрібен особистий помічник жінки чи чоловіка, який міг би працювати на мене, вакансія — це просто людина, яка може займатися моїми справами, поки я не вдома, оплата хороша, це фіксована зарплата, без вікових обмежень, це робота, яка дає вам час, щоб продовжити свою іншу роботу, ви можете надіслати мені повідомлення, якщо ви зацікавлені, щоб я міг пояснити вам докладно, дякую
-
Группа доброе утро! Может кто знает где можно сделать два ключа.Скиньте пож адрес.Заранее большое спасибо.
-
Могу ошибаться Но по моему там идет речь о необходимости пропитки мембран спреем
-
Canadian Superstore
-
Дякую!
-
Hello 👋 I provide renovation / general construction services: - drywall/drywall patches - mudding/taping - painting - carpentry/framing - insulation - interior finishing - demolition - handyman services Pm me if you want to see pictures Weekends are available and daily after 5pm 587 447 0551 - Aleksandr
-
Доброго дня з 1грудня або можна і скоріше здається квартира бейсмент дві спальних кімнати також дві ванних кімнати великий зал і кухня і так же кладовка .Все поруч школи 4 , магазини і тд. До центру дуже добре сполучення прямим автобусом 25-35 хв Район SW Glengrove Оренда 2152 в ціну вже входить страховка і все інше окремо тільки світло 60 $. Ця квартира ідеальна для 2 пар або для великої сім'ї з дітьми . За подробицями в приват .
-
Народ, хто знає і може полагодити димні машини і скільки це буде коштувати?
-
Доброго дня, шукаю роботу Фабрики, Склади, Будівництва, хто що знає пишіть, буду радий, гарного дня😁
-
Вам хтось відписав бо мене теж цікавий як можна взяти меблі. Дякую
-
Вам дают час чтобы вы выбрали себе на складе мебель и все остальное Не знаю как сейчас,но летом там можно было взять 5 предметов мебели ,шампуни и всякое такое,но тоже с ограничениями и там еще есть куча штук для дома,картины и еда Вам расскажут все перед тем как вас пустят на склад
-
Самовывоз,могу посоветовать мужчину который может помочь с этим относительно недорого У него вместительный бус
-
В пятницу приедет Соренто за 20к. 2016 год 160к км. Машина в идеальном состоянии. Если кому нужно сув авд. Обращайтесь
-
Привіт всім 😎 Працюю барбером, кому цікаво пишіть в приват. Calgary, Inglewood