Ukrainian Calgary
-
Народ, хто знає і може полагодити димні машини і скільки це буде коштувати?
-
Доброго дня, шукаю роботу Фабрики, Склади, Будівництва, хто що знає пишіть, буду радий, гарного дня😁
-
Вам хтось відписав бо мене теж цікавий як можна взяти меблі. Дякую
-
Вам дают час чтобы вы выбрали себе на складе мебель и все остальное Не знаю как сейчас,но летом там можно было взять 5 предметов мебели ,шампуни и всякое такое,но тоже с ограничениями и там еще есть куча штук для дома,картины и еда Вам расскажут все перед тем как вас пустят на склад
-
Самовывоз,могу посоветовать мужчину который может помочь с этим относительно недорого У него вместительный бус
-
В пятницу приедет Соренто за 20к. 2016 год 160к км. Машина в идеальном состоянии. Если кому нужно сув авд. Обращайтесь
-
Привіт всім 😎 Працюю барбером, кому цікаво пишіть в приват. Calgary, Inglewood
-
Всем Привет . Если кому-то нужно помочь с жильем , напишите мне в лс . Наш ленд лорд сдает квартиру и 2 бейсманта
-
Продам відповіді на тестові завдання на 4 клас (Таксі)
-
Рекомендую Bridgeland
-
Добрий день. Хто може допомогти з подачею документів на нову візу у зв’язку з новим Work Permit. Не за безплатно.
-
Усім привіт ❣️ Мене звати Дарія😊. Я дипломований викладач англійської мови з 6-річним досвідом роботи. Запрошую вас вивчати англійську мову зі мною у форматі індивідуальних занять ОНЛАЙН 💻. ✅ Працюю як з дітками, так і з підлітками/дорослими, які лише починають вивчення мови, або вже мають певний рівень. (Перевагу надаватиму діткам та підліткам, аби допомогти адаптуватися до шкільної програми. Дорослих навчатиму теж) ✅ Пропоную вам гнучкий графік (Пн-Нд та будь який зручний для вас час ⏱️). ✅ Матеріали та наповнення занять залежатимуть від ваших цілей та можливостей (узгоджуватимемо усе разом). ✅ Навчаємось не лише за підручниками, але й за допомогою ігор, візуалізації, перегляду фото та відео-матеріалів, залучаємо різноманітні телефонні додатки на кшталт (quizlet, kahoot) + розмовні практики. 📌Ціна: 1️⃣ година — 2️⃣5️⃣ cad. ❗️Кількість місць обмежена ❓Додаткові запитання ви можете залишити у коментарях або написати мені особисто. Із задоволенням відповім 😉
-
В любому Canadian Tire
-
Виготовляю пельмені та вареники власного виробництва, ручне ліплення 100% натуральний склад. Пельмені: Свинина, яловичина, курячий або мікс свинини та яловичини. (20$ за 1 кг) Вареники: З картоплею - 18$ за 1кг З капустою - 20$ за 1кг З натуральним творогом - 24$ за 1кг З кремовим сиром - 20$ за 1кг Мікс картопля з сиром - 21$ за 1кг Для замовлення чи будь-яких запитань, будь ласка, не соромтеся звертатися до мене в особистих повідомленнях. Я завжди готова відповісти з радістю і надати всю необхідну інформацію! 📍особистий самовивіз або доставка прямо до вашого дому за додаткову плату. CALGARY SOUTHLAND 9680 Bonaventure Dr SE (Поблизу Walmart)