Ukrainian Calgary
-
3 bed/2 bath available for long-term rent in Calgary. Please share
-
❗❗BLACK FRIDAY ВЖЕ ТУТ❗❗ 💥 УНИКАЙ ЧЕРГ!💥 💥ЗАМОВ АПОІНТМЕНТ!💥 ☝️ Початок о 6:30 ранку! Southcentre Mall 100 Anderson Rd SE WOW mobile boutique
-
Всім привіт хто після нового Work Permit подавався на нову візу. У зв’язку з закінченням паспорта. У мене вже новий WP, тепер хочу вклеїти візу у новий паспорт. Хто може допомогти в приват. За винагороду, дякую.
-
Вітаю! Чи можете порекомендувати з наших хорошого жіночого перукаря, який працює в Downtown, можливо в районі Beltline Дякую😊
-
Провожу бесплатные вводные занятия для детей по созданию мини-сайтов, игр, мультфильмов и программ👩🏼💻 Подойдет даже для новичков, кто хочет освоить востребованные IT-навыки и провести время с пользой. После записи вы сможете получите два бесплатных практических курса по Roblox и нейросетям, где создадите объекты и научитесь основам программирования☝🏻 Пишите, кто хочет попробовать и получить ссылки🙂
-
Можу в особисті пишу, бо посилання не дає опублікувати
-
а машина іструкторська?
-
Пропоную уроки Водіння для водіїв-початківців та підготовка до Роадтесту. Автомат. 1.5 години 50 $.
-
Куплю матрац Квін сайз, якщо хтось продає
-
Доброго дня!Позбавте свій автомобіль від пилу та плям – оберіть нашу послугу хімчистки салону.А також з нагоди різдвяних свят.МИ ДАРУЄМО-10%🆘🆘🆘Знижки на всі види автомобілів.Якщо тебе цікавить.Ти можеш мені написати в приватні повідомлення.Буду радий тобі допомогти❗️❗️❗️
-
Дівчата! Як тут виглядає розпушувач для тортиків??
-
Дякую ♥️
-
Підтримуйте нові можливості кіновиробництва Бронювання квитків на фільми та останні трейлери нових фільмів. Помічник просування Обсяг робіт Підвищення оптимізації квитків у фільми та допомога в останніх трейлерах до фільмів (нетехнічні). Досвід не потрібен (простий посібник) Вимагати: 18 років і старше Майте пристрій, який може підключитися до Інтернету. Робочі години, робочі години в США та гнучкий графік Необхідне базове знання англійської мови. Зарплата: Основна заробітна плата + система винагород 1. 10:00 до 13:00: $30 - $45/год. 2. Зарплата в день: $250 До $450/день 3. Тижнева зарплата: $700 і більше .. Примітка: не пропустіть цю чудову можливість стати частиною нашої команди! Приєднуйтесь до нас сьогодні для кращого майбутнього...