Ukrainian Calgary
-
Куплю матрац Квін сайз, якщо хтось продає
-
Доброго дня!Позбавте свій автомобіль від пилу та плям – оберіть нашу послугу хімчистки салону.А також з нагоди різдвяних свят.МИ ДАРУЄМО-10%🆘🆘🆘Знижки на всі види автомобілів.Якщо тебе цікавить.Ти можеш мені написати в приватні повідомлення.Буду радий тобі допомогти❗️❗️❗️
-
Дівчата! Як тут виглядає розпушувач для тортиків??
-
Дякую ♥️
-
Підтримуйте нові можливості кіновиробництва Бронювання квитків на фільми та останні трейлери нових фільмів. Помічник просування Обсяг робіт Підвищення оптимізації квитків у фільми та допомога в останніх трейлерах до фільмів (нетехнічні). Досвід не потрібен (простий посібник) Вимагати: 18 років і старше Майте пристрій, який може підключитися до Інтернету. Робочі години, робочі години в США та гнучкий графік Необхідне базове знання англійської мови. Зарплата: Основна заробітна плата + система винагород 1. 10:00 до 13:00: $30 - $45/год. 2. Зарплата в день: $250 До $450/день 3. Тижнева зарплата: $700 і більше .. Примітка: не пропустіть цю чудову можливість стати частиною нашої команди! Приєднуйтесь до нас сьогодні для кращого майбутнього...
-
Дякую 😂 а то я вже сьогодні дріжджів набралась, пудра, думала розпушувач, а торт як млинчик так і залишився 🥲
-
Або просто bakin soda. Спокійно, я не "дівчата") Просто волонтер в фудбанку, а там такого багато )
-
Мебльована кімната у великій і стильній віллі в хорошому північно-західному районі біля автовокзалу з усіма зручностями доступна на тижневій і місячній основі для короткострокової оренди на початку наступного місяця. Якщо ви бажаєте, повідомте нам англійською мовою
-
Доброго вечора. Підкажіть хто яку страховку на квартиру оформлював.
-
Дорогі мої, збір для мого чоловіка він – чудовий чоловік та герой, який від початку повномасштабного вторгнення боронить наші життя, потребує нашої невідкладної допомоги. Постійне навантаження та проведення виконань бойових завдань на сході та півдні, спровокували розвиток асептичного некрозу голівок стегнових кісток IV ступеню. Наразі, Сергій надалі проходить службу, але постійний нестерпний біль впливає на виконання завдань. Після консультації зі спеціалістами «Інституту травматології та ортопедії НАМН України» було отримано висновок, що Сергій потребує тотального ендопротезування обох кульшових суглобів. Вартість протезів становить 7.000,00 доларів. Перша ціль – один суглоб – 3.500,00 доларів, це приблизно 130 тис. гривень. Прошу долучитися кожного, кому не байдуже! 🎯 Ціль: 130 000 ₴ 💳Картка Сергія 4441111155448883 Посилання на банку залишу в описі профілі PayPal [email protected]
-
Дорогі мої, збір для мого чоловіка він – чудовий чоловік та герой, який від початку повномасштабного вторгнення боронить наші життя, потребує нашої невідкладної допомоги. Постійне навантаження та проведення виконань бойових завдань на сході та півдні, спровокували розвиток асептичного некрозу голівок стегнових кісток IV ступеню. Наразі, Сергій надалі проходить службу, але постійний нестерпний біль впливає на виконання завдань. Після консультації зі спеціалістами «Інституту травматології та ортопедії НАМН України» було отримано висновок, що Сергій потребує тотального ендопротезування обох кульшових суглобів. Вартість протезів становить 7.000,00 доларів. Перша ціль – один суглоб – 3.500,00 доларів, це приблизно 130 тис. гривень. Прошу долучитися кожного, кому не байдуже! 🎯 Ціль: 130 000 ₴ 💳Картка Сергія 4441111155448883 Посилання на банку залишу в описі профілі PayPal [email protected]
-
Добрий ранок! Хто знає,де купити натуральний мед хорошої якості можна в Калгарі?